Back
BLOG

Yılbaşı Gecesi Atıştırmalık Önerileri

Bir yılı geride bırakırken Aralık ayı geldiğinde hepimizin içini bir heyecan sarar. Geride bıraktığımız yılın hayatımıza kattığı güzel anları biriktirebildiysek ne mutlu bize. Geride bırakmak istediğimiz anları yılın son ayının gelmesiyle hafızalarımızdan silmeye başlarız. Tatlı bir yorgunluk, yepyeni bir sayfanın bembeyaz aralanmasıyla umutla birleşir. Güzellikleriyle, zorluklarıyla yeni bir yıla sağlıkla merhaba demenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sağlığımız iyi oldukça gerisi kolay biliyoruz.

Yılbaşı geceleri yılbaşı sofraları ile başlar. Mezelerle, yemeklerle, sevdiklerimizle bir arada olduğumuz keyifli bir yılın son gecesinin yemeğine hazırlanırız. Hediyeler alınır, evimiz yılbaşı ve kış temasına uygun hazırlanır, özenle giyinir, sevgiyle kapılarımızı açarız dostlarımıza. Yemekler yendikten sonra gece başlar. Sohbetlerin olmazsa olmazı atıştırmalıklardır.  Yeni yılı karşılamaya hazırlanırken, keyifli tatlarla akşamımız lezzetlenir. Yılbaşı gecesi tatlısız olmaz. Eğlenmek için koca bir akşam bizi bekliyorsa, sıra atıştırmalığa geldiğinde en iyisini yapmak isteriz.

İşte www.shopinalyan.com ‘dan alacağınız Alyan ürünleri ile hazırlayacağınız ve gecenizi renklendirecek atıştırmalık sepeti önerilerimiz;

“ALYAN NE TATLI” DEDİRTEN COMBO SEPETİ

Keklerin ve çikolataların dahil olduğu paketlerle dostlarınızın mutluluğunu garantilediğiniz bir combo sepeti hazırlayabilirsiniz.

Büyük küçük herkesin sevdiği Alyan ürünlerini bu sepete doldurunca, gece boyu enerjinizi hiç düşürmeyeceksiniz. İçinde Monteyer Çikolataların olduğu, Truffino ailesinin fındıklı ve Hindistan cevizli topları, Nutbar, Love Stick gibi tatlı barların olduğu rüya gibi dolu dolu bir sepeti kim istemez ki?   www.shopinalyan.com dan hemen ürünlerinizi seçip combo sepetinizi oluşturun, yılbaşı gecenize eğlenceli ambalajlara sarılı enfes tatlarla renk katın.

"BEN TATLI ALMAYAYIM" DİYEN MİSAFİRLERİNİZE “FİT SEPET”

Formunu koruyan ve bir gecede olsa diyetini bozmayan misafirleriniz elbet olacak. Her biri kendi başına efsane olan Dates n Choco çeşitleri ile dolu bir sepet…

Hindistan cevizli, bitter ve sütlü çikolatalı halleri ile içinizi rahat ettiren atıştırmalık Dates n Choco'lar gecenizin favorisi olacak. LabanH organik hurmaları en güzel tatlılarla yarışır, formuna özen gösteren misafirlerinize çok yakışır. Volume ailesinin en sevilenlerinden Hurmalı kekin de yer alabileceği fit sepet, davetlilerinizi çok mutlu edecek. Hurmalı kekin içerisinde hurma parçaları yer alıyor, daha önce böyle lezzetli bir kek yememiş olabilirsiniz. Dates n Choco Jumbo boylarının her biri hem çok doyurucu, hem de tatlı ihtiyacınızı masum yollardan karşılar. Çocukların da çok sevdiği Alyan ailesinin hurmalı ürünleri, hurmanın tatlının yerini aldığı en güzel hali. Bol bol almanızı öneriyoruz çünkü bu sepetin ne zaman bittiğini anlamayacaksınız.

GECE UZUN "ACIKTIM SEPETİ"

İddia ediyoruz, bu sepet açlığınızı gidermenin en lezzetli hali. Yılbaşı yemekleri çok güzel olsa da saatler geçtikçe hepimiz tatlı tatlı acıkmaya başlarız. İçeceklerimize eşlik etmek için Volume ailesi yılbaşı gecesi görev başında olacak. Çikolatalı Muffin kek, Amour Mozaik Kek, Elmalı Tarçınlı Pound kek ya da çikolatalı Chocobar hem ağzınıza tat katacak, hem de açlığınızı yatıştırmanızda yanınıza olacak. Televizyon izlerken, müzik dinlerken bu sepet keyfinizi ikiye katlayacak. Geriye sayımı beklerken gece uzun, acıkınca sepetten yumuşacık bir kek alıp eğlenceye devam edebilirsiniz.

Unutmayın, yeni yıla nasıl girerseniz öyle geçer. Siz en iyisi tatlı yiyerek girin ve yılın ilk saatlerinde, Ne Tatlı diyeceğiniz bir yıl geçireceğinizi garantileyin!