Back
BLOG

Yaz Aylarında Beslenme

Tüm sene boyunca özlemle beklediğimiz yaz ayı geldi. Her daim yazın yeri farklıdır.
İçimizi ısıtan güneşin enerjisi ile harika bir tatil planlamak, sevdiklerinizle eğleneceğinizi hayal etmek ve sonunda gerçekleştirmek için doğru zaman geldi…Bu dönemde güneşin etkisinin yaşam enerjimize yansıması ile formumuzu korumak aslında daha da kolaylaşıyor. Sıcak havanın, açık hava etkinlikleriyle buluşması ile yemek yemeye daha az zaman ayırmaya başlıyoruz. Çoğunlukla pratik ara öğünleri tercih eder hale geliyoruz. Düzenli ana ve ara öğünlerle, yeterli ve dengeli beslenerek buna ek olarak yeterli fiziksel aktiviteyi eksik etmeyerek, vücut ağırlığımızı sağlıklı aralıklarda tutabiliriz

Yazın yolculuk yaparken, havanın sıcaklığı ile birlikte çoğu zaman ağır yiyecekler tüketmek istemeyiz. Alyan Gıda atıştırmalıklarını, yaz mevsiminde yolculuklarınızda ve tatilinizin her anında tercih edebilir, gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Taptaze yaz meyveleri
ile üretilen Kek grubumuz ; Vişneli, portakallı, çilekli, orman meyveli, Hindistan cevizli ve hurmalı çeşitleri ile eğlenceli paketlerinde seyahat öncesi yanınızda olması gerekenler listesinde yer almalıdır. Yolculuk sırasında veya deniz kenarında çantanıza atacağınız Volume Kekler sayesinde seyahatiniz daha az mola vererek daha çabuk, yaz tatiliniz ise bu enfes lezzetler ile daha keyifli hale gelecektir.

En çok tercih edilen Volume Kek ’lerden birkaçı ;
- Volume Hoop Kek’i ortadan ikiye bölüp, sevdiklerinizle paylaşıp unutulmaz anlar yaşayarak,
Çantanızdan bir an olsun eksik etmeyeceğiniz Volume Waffle Kek’i güneşlenirken
aniden gelen tatlı krizlerinizde atıştırarak,Volume Muffin Kek’i sıcaktan bunaldığınız zamanlarda önceden buzdolabına koyup
soğuk bir şekilde tüketerek,
Volume Mini’yi, minik paketi ile en ufak çantanıza bile sığdırarak,
Volume Jolly Kek’i ise eğlenceli ambalajı sayesinde arkadaşlarınıza sürpriz yapıp onları da bu lezzete ortak ederek tatilinizi bu küçük lezzetlerde daha keyifli hale getirebilirsiniz.

Kısa zamanda herkesin sevdiği bir marka olan Volume Kek siparişlerinizi Trendyol Alyan Gıda mağazasından verebilirsiniz.
• Volume Waffle Kakao Kaplamalı Hurmalı Soslu Kek
• Volume Extreme Çikolata Kaplamalı Çikolata Soslu Kakaolu Kek
• Volume Waffle Kakao Kaplamalı Çikolata Soslu Kek
• Volume Mini Kakao Kaplamalı Çilek Soslu Kek
• Volume Hurma Parçaçıklı Muffin Kek
• Volume Hoop Vişne Soslu Kakaolu Kek

Tatillerin en büyük lezzet kaçamağı genelde tatlılardan kaynaklanır. Yaz aylarında tatlı hakkınızı daha hafif seçimlerden yana kullanabilmeniz için Dates n Choco çeşitlerine de çantanızda mutlaka yer vermenizi öneriyoruz .Bu hareketli dönemde ara öğünlerinizde hem lezzetli, hem de masum bir tatlı olsun derseniz içi bütün bademli, dışı çikolata kaplı Dates n Choco hurmaları mutlaka yanınızda olmalı.
Her mevsim ve her an olduğu gibi Alyan Gıda eşsiz tatları ile sizleri yalnız bırakmayıp, tatilinize ortak olup, sizleri keyiflendirecek lezzetleri üreterek hayatınıza neşe katlamaya devam edecek.