Back
BLOG

Tutku ve Özenle Ürettiğimiz Yenilikçi Atıştırmalık Tatlarımız

Her yeni ürettiğimiz ürünü tanıtırken ayrı heyecanlanıyoruz.

Hayal ettiğimiz ürünler sabırla ve özenle üretildikten sonra, size alışılmışın dışında bir deneyim yaşatmak için online mağazamızda yerini alıyor.

Bizi sürekli yeni ürünler geliştirmeye yönelten en önemli faktörlerden biri aslında günümüzde tüketicilerin, artık her zamankinden daha fazla yeni şeyler denemek istemesi. Atıştırmalık severlerin favori gözdesi olduğumuz doğrudur. Bu sebeple, endüstrideki her trendi yakından takipte kalarak ve her geçen gün büyüyerek ürün kategorimizi genişletiyoruz.

Yenilik ve lezzet konusunda sürekli değişim ve gelişim gösterirken, inovasyonu her daim ön planda tutuyoruz. Alyan Gıda olarak, günün her saatinde tüketebileceğiniz atıştırmalıklar üretme potansiyelimizi büyüterek ürün skalamızı genişletmeye devam ediyoruz. Gelin tüketicilerimizin alışılagelmiş atıştırmalık algısını ortadan kaldırarak, onları yeni ve enfes lezzetlerle buluşturduğumuz “İnovatif Ürünlerimizin” bazılarını birlikte inceleyelim.

Tartışmasız lezzetli atıştırmalık sektörünün en yenilikçi ve en sağlıklı ürünlerinden biri olan Dates n Family serisi; içeriğindeki hurma ile beslenmenize yarar sağlarken, aynı zamanda tatlı ihtiyacınızı da fazlasıyla giderir. Özellikle Dates n Peanut ilave şeker içermemesi sebebiyle sağlıklı bir ara öğün olarak sofranızda yerini rahatlıkla alabilir. Hurmalı ürünlerimizin yanı sıra Truffino serisi ile ayrıcalıklı,kaliteli bir çikolata hazzı yaşayarak sınırlarınızı zorlayın. Çocukların favorisi uzayın en sevimli ailesi Heyyo’lar; Tatlı anlarda küçük mutluluk yaratacak yenilikçi ürünlerimizle nefis çikolatamız damaklarınızı şımartacak. Çikolata, kek, hurma,kokolin, çocuk grubundan oluşan ve sahip olduğumuz geniş ürün yelpazemizi deneyimlemek için www.shopinalyan.com mağazamızı ziyaret ederek veya Alyan Gıda mobil uygulamasını indirip mutluluğun sırrını keşfedebilirsiniz.