Back
BLOG

Prendimi Twin Donut , Bitmeyen Kek Lezzeti

Prendimi İtalyanca “Beni Al” anlamına gelen ve kulağa çok hoş gelen bir isim. Alyan Gıda olarak, ilham aldığımız Prendimi adı ile muhteşem keklerimizi üretirken, tüketicilerimizin sevdiği kaliteyi farklı tatlarla sunmaya devam ediyoruz. Prendimi kekleri herkes çok sevdi. Yoksa siz hala denemediniz mi ?

Prendimi Twin Donut kekleri, herkesi mutlu eden enfes dolgulu atıştırmalık keklerdir. Yumuşacık dokusu, üzeri farklı çikolata sosu kaplı ve içinde farklı sos dolgularına sahip. Karamelli , çikolatalı, çilekli ve portakallı çeşitleri ile Prendimi ağızda dağılan enfes bir kek. Lezzetli çikolata kaplaması, bildiğiniz ve sevdiğiniz Alyan çikolatalarından üretildi. Her Prendimi kek, tazeliğini ve tadını korumak için özel olarak sizin için paketlendi. Favori içeceğinizle birlikte bir tane Prendimi alın, bu hazzı yaşayın. Evde, ofiste, derste, atıştırmalık zamanlarınızın tadını çıkarın.

Seyahatlerinizde bu ikonik keklerimizden birini çantanıza koyun. Sevdiklerinize güzel bir sürpriz yapmak istiyorsanız, misafirleriniz için Prendimi kekleri bir tabağa yerleştirin. Ne zaman veya nerede yerseniz yiyin, Prendimi Çikolata Sosu kaplı keklerde, bir kekten beklediğinizden fazlasını bulacaksınız.

Alyan Gıda Kek Üretiminde Uzman bir Dünya Markası Olma Yolunda

Kek, çikolata ve atıştırmalık üretiminde Sakarya Hendek’te bulunan fabrikamızda, güncel teknolojiye sahip üretim hatlarımız, uzman kadromuz, malzemede kalite anlayışımız ile her detaya önem veriyoruz.

Atıştırmalık Kek Denince Alyan Gıda

Gün içinde, ana öğünler arasında tüketmek için tasarlanmış atıştırmalık keklerimiz,

Volume ailesinin, Gold, Chocobar, Jolly, Extreme, Waffle, Hoop, Mini ve Prendimi.

Farklı tatlar ve lezzetler sunan çeşitli ara öğün kekleri seçeneklerimiz bulunuyor. Keklerimiz, hızlı bir atıştırmalık olarak evde veya işte tüketilebilir ve genellikle bir fincan kahve veya çay ile birlikte tercih edilir.

Prendimi Kekler ile atıştırma rutininize biraz canlılık katın. Karamel sosunun çikolata ile dansına katılın. Prendimi Twin Donut Kekin dopdolu çikolata kaplaması ve sosu ile çikolataya doymaya hazır olun . Portakal sosunun kek ile uyumunu, Prendimi Twin Donut keki ile deneyimleyeceksiniz. Çilek rüyanızı bir kekle gerçeğe dönüştürün ve çilek soslu Prendimi Twin Donut Kekin tadını çıkarın.

Çikolata sosuna bulanmış yumuşacık soslu lezzetli kekler. Taze bir kekin tadını çıkarmanızı sağlayacak kremsi kabarık dokusu. Prendimi Twin Donut Kekleri ailenizle arkadaşlarınızla paylaşın.

Prendimi Twin Donut Keklere çantanızda yer açın. İkili donut şeklinde keki, çikolata kaplaması ve kremsi soslu dolgusu ile Prendimi keklerimizin hazzını yaşayın.

Alyan Gıda Prendimi Twin Donut kekleri, sadece en iyi malzemeler kullanılarak mükemmel sonuca ulaşana kadar pişirilir. Her lokmada, lezzet patlaması yaşanır ve üstü dayanılmak tatlılıkta bir çikolata sosu ile kaplanır. Sos dolgulu kekimizin paketini açın, enfes bir koku ile karşılaşacaksınız. Kahve, çay veya favori içeceğiniz ile servis edin.

Taze fikirler ve kaliteli malzemeler, Alyan Gıda’nın en iyi atıştırmalıkları size ulaştırmasının en bilinen halidir. Tadı ve görünümüyle fark yaratan tazelik sunmayı taahhüt ediyoruz. Yerel üreticiler ve tedarikçiler ile iş birliği yaparak, en yüksek kaliteli, taze malzemeleri ve favori tarifleri kullanıyor, en iyi atıştırmalıkları Alyan Gıda güvencesi ile sunuyoruz.

Portakalı veya çileği en çok keke yakıştıranlardan mısınız ?

Nefis ve buram buram portakal ya da çilek kokan bir kek hayal edin. Yumuşacık kek hamuru ile özenle yapılan Prendimi Twin Donut kekler sayesinde evde kek yapmak tarihe karışacak.

Söylemesi de yemesi kadar keyifli. Prendimi Twin Donut karamelli ya da çikolatalı , sıradan bir kek olmanın ötesinde, bir tarafi bitse de diğer tarafi ile keke doyacağınız

lezzette. Seç bir çeşidini, at çantana, atıştırmak istediğin anlarda, kek keyfini ikiye katla.

Prendimi kekler Alyan Kek ailesinin en favori keklerinden, yumuşacık dokusu ile küçük büyük herkesin en sevdiği ara öğün atıştırmalığı ve tatlı ihtiyacı olan anların kurtarıcısı. Şık paketleri görüp görebileceğiniz en farklı ve en lezzetli keklerimizden biri.

Tüm bunları tabii ki çikolatanın eşsiz kaplamasına ve içindeki farklı karamel, çikolata, portakal ve çilek sosuna borçlu. Kek çeşitleri arasında ona kalbinizde ayrı bir yer vereceksiniz. İçindeki soslarla lezzetlenen, yumuşacık dokusuyla farkını ortaya koyan Prendimi Twin Donut Kekler, size bugüne kadar denediğiniz tüm kekleri unutturabilir. İddialıyız, Alyan Gıda ailesinin Hurmalı kekini çok seveceksiniz.