Back
BLOG

Özel Anların Özenle Hazırlanan Çikolataları Alyan Gıda’da

Baharın gelişi, ısınan havalar ile birlikte hayatımıza güneşin girdiği Mayıs ayında bu yıl kutlamalarımız artıyor. Ramazan Bayramı ile başlıyor, Anneler günü, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ile devam ediyor. Her kutlamanın çikolatası, özel olmayı hak edecek kadar özenle seçilir. Bayram çikolatalarımızın geleneksel halleri bu yıl yeni alternatiflerle daha tatlı olacak. Uzun zamandır yaşadığımız evde kalma durumu bu bayramda son buluyor. Sevdiklerimizle aramızdaki mesafelerin kalktığı, özlemlerin kavuşmalara dönüştüğü bir bayram yaşanacak. İftar masalarımızda sevdiklerimiz ile paylaştığımız anlar, yerini birlikte kutlayacağımız bayram coşkusuna bırakacak. Yaşadığımız özel anlarda özenli ikramlarımız arasında çikolata ilk sıradadır. Sohbetlerimize tat katar. Sevdiklerimiz ile içilen bir bayram kahvesinin yanında ikram edilen çikolata, keyifli sohbetlerimiz ile birleştiğinde tadına doyulmaz olur. Bayramda sevdiklerinize ikram edebileceğiz, ziyaretlerinizde yanınızda taşıyacağınız şık paketleri ile yeni çikolatalarımız Prendimi , Picco ve Fuschia, çikolata hazzınızı zirveye taşıyacak bir deneyim sunuyor. Her damak tadına uygun, her dönem aynı kalitede üretilen

Truffino ve Monteyer serilerimiz ile sevdiklerinizi şaşırtın. Bayrama özel yepyeni tatlı tariflerimiz yayında. Hurmalı baklava ve Hurmalı Tahinli Baklava ile misafirlerinize daha önce denenmemiş tatları, ikram edebilirsiniz. Tariflerimize Youtube kanalımızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.
Bayram ziyaretlerinin yeni vazgeçilmezi Alyan Gıda, ikramlık ve hediyelik çikolata seçenekleri ile her zevke uygun ürün çeşitliliğine sahip. Dilerseniz bayram ziyaretinizde şık bir kutusu hediye edebilir, dilerseniz ev ikramlarınızda dökme boy çikolata çeşitlerimizi tercih edebilirsiniz.


Bayram Çikolatası Favorilerimiz


• Truffino Karışık
• Truffino Bademli Sütlü Krema Dolgulu Hindistan Cevizli Beyaz Çikolata
• Monteyer Sütlü Çikolata
• Volume Pralin Çikolata

Annelerimize olan sevgimizi özenle gösterebileceğimiz günlerden biri de Anneler Günü . Anneler Gününde annelerimize özel ikramlık çikolatalarımızı hediye ederek bu anlamlı günü daha da kıymetli hale getirebilirsiniz. Alyan Gıda çikolatalarını Anneler günü hediyesi olarak tercih ederek, annenizi zarif kutuların içerisinde yer alan eşsiz çikolatalar ile tanıştırabilirsiniz.


Anneler Günü Hediyeniz Çikolata ise Favorilerimiz

• Happy Moments
• Truffino Frambuaz Kremalı Dolgulu Sütlü Çikolata
• Dates N Choco Hindistan Cevizi ve Beyaz Çikolata Kaplı Hurma
• Monteyer Fuchsia Fındık Kremalı Sütlü Çikolata
• Monteyer Picco Bütün Fındıklı Kremalı Sütlü Çikolata


Lezzetimiz, güvenilirliğimiz ve yenilikçiliği ruhumuz ile , kaliteyi ön planda tutarak, tüketicilerimizin memnuniyetine odaklanıyoruz. Alyan Gıda çikolata ve atıştırmalıkları hem büyüklerin hem küçüklerin gözdesi. “Ne Tatlı” diyerek çıktığımız yolculukta, paylaştıkça çoğalan mutluluklara imza atıyoruz.

Hediye çikolata seçiminde zamanınız size kalsın. Son yıllarda alışverişlerimizi markete gitmek yerine evden yapmayı tercih ediyoruz. Online alışverişin kolaylığı ile sevdiklerimiz uzakta olsa da bir sürpriz ile yakınımızda hissettirebiliyoruz. Kimi zaman hediye çikolatalarımızı ziyaretlerimizde götürebiliyor, kimi zamanda sevdiklerimizin kapısı çalacak bir kargo ile yüzlerindeki gülümsemeyi sağlıyoruz.
www.shopinalyan.com online satış mağazamız ile sizleri en güzel Alyan çikolataları ile buluşturuyoruz. Tadına hayran kalacağınız çikolatalar, Mayıs ayına özel ulaşılabilir fiyatlar ile shopinalyan.com ‘da bir tıkla kapınızda