Back
BLOG

Okula Geri Dönmeye Hazır Mısınız?

Okula dönüş, birçok çocuğun korktuğu ve birçok ebeveynin de duymaktan hoşlandığı iki kelime, ancak ne hissederlerse hissetsinler, ailelerin ve çocukların yeni bir okul yılı için yola çıkarken heyecanları eksik olmaz. Bu yıl, tüm dünyada kendini hissettiren koronavirüs salgını bu heyecanı biraz gölgelemiş olsa da okullarına dönebilmek, en yaramazından en çalışkanına bütün öğrencileri neşelendirir. Şimdiden bütün öğrencilerimize Volume kekleri tadında bir eğitim-öğretim yılı dileriz.

Bir çocuğun eğitimi evde başlar. Ebeveynler ilk öğretmenleridir ve karakterlerini şekillendirmede kilit bir role sahiptirler. Evde ve okulda bir eğitim dengesi, bir öğrencinin gerçek öğrenmesini şekillendirir. Eğitim yolculuklarında yardımcı olun ve onlarla gerçek ilhamla seyahat edin. Ebeveynlerin teşvik etmesi, her zaman için başarılı öğrencilerde çok önemli bir rol oynamıştır. Rolleri evle sınırlı değildir, aynı zamanda okul faaliyetlerine katılmışlardır.

Bir çocuğun öğrenme ölçeği, evde nasıl neleri nasıl yaşadığıyla büyük ölçüde ilgilidir. Okula dönüş döneminde ve öğrenme çağındaki çocuklarınız için uygulayabileceğiniz çok basit ve çok faydalı yöntemler mevcuttur.

Rol Model Olun

Çocuklar, ebeveynlerinin yaptıklarından kolayca ilham alabilir. Bu yüzden onların öğrenme aşamalarında rol model olmak iyi olur. Ebeveynler, bir çocuğun ilk öğretmenleridir ve bu nedenle evde ilk bilgileri onlardan öğrenirler. Ellerinden gelenin en iyisini yaparlarsa bir okul hayatının ne kadar heyecan verici ve anlamlı olabileceğini onlara gösterin. Dostça hatırlatmalar ve rehberlik ile okul içinde ve dışında yeni unsurları öğrenmeleri için onlara ilham verin.

Birlikte Okuyun

Bir şeyleri ebeveynlerle birlikte yapmak onlara bir destek ve güven duygusu verir. Kitapları birlikte okumak, çocuğun okuldaki öğrenimine yakın olmanın en iyi yollarından biridir. Bu sadece kelime dağarcığını geliştirmekle kalmaz, aynı zamanda daha fazla okumaya ilgi duymalarını sağlar. Sınıf derslerinden daha fazla bilgi edinmelerine yardımcı olmak için kütüphaneyi birlikte ziyaret etmek ve kaliteli kitapları paylaşmak da iyi bir fikirdir. Kütüphanede atıştırmak için yanınıza Alyan Gıda’nın ürettiği Volume keklerden almayı da unutmayın bu hem vücudunuza iyi gelecek hem de anılarınız arasında Volume Waffle Kakao Kaplamalı Karamel Soslu Kek tadında bir yer edinecektir.

Çocuğun Faaliyetlerini Denetleyin

Çocuğun okuldaki ve evdeki faaliyetlerine göz atmak önemlidir. Genel alışkanlıkları, çalışmalarında nasıl performans gösterdikleriyle yakından bağlantılıdır. Bu yüzden zamanında tavsiye verin ve anormal davranışları çocukluk günlerinden itibaren düzeltin ve onlara iyi birer insan olmaları için esin kaynağı olun. Günlük rutinlerinde daha organize olmalarına ve dersler için yeterli zaman bulmalarına yardımcı olun.

Aşırı Planlama Yok

Çocuklarınızı evde öğrenme etkinlikleriyle gereğinden fazla planlamak iyi bir fikir değildir. Günlerinin yaklaşık yarısını okulda geçiriyorlar. Bu yüzden, fazladan öğrenme ve ev ödevi zamanlarını evde onlara yük olmadan planlamalarına yardımcı olun. Kaliteli bir öğrenci yaşamına sahip olmak için dersler, oyun zamanı ve dinlenme arasındaki süreyi dengelemek önemlidir.

Hoş Bir Atmosfer Sağlayın

Ebeveynler, çocuklarına evde huzurlu ve keyifli bir ortam sağladığından emin olmalıdır.

Aile sorunlarını çocuğun yanında tartışmaktan kaçınmak ve evde gereksiz tartışmalarla karmaşa yaratmamak gerekir. Ufak tatsızlıkları ortadan kaldırmak için evinizde tatlı krizlerinin bir numaralı çözümü Volume extreme çikolata kaplamalı çikolata soslu sade keklerden mutlaka bulundurun.

Tatlı krizini çözmenin bir diğer yolu ise Dates N Choco’dur. Dates N Choco, çikolata kaplaması ve badem aromasıyla çocukların en sevdiği atıştırmalık olabilir. Hurmadan yapılan bir atıştırmalık olması ise sizin sağlık konusunda endişe etmenize gerek bırakmaz. Hatta bir tane de siz yiyebilirsiniz.

Yapıcı Eleştiri Yapın

Çocuğunuzun iyi performans göstermediğini veya çalışmalara daha az önem verdiğini fark ederseniz, bunları en başta düzeltin.

Ancak iç huzurlarını kötü sözlerle bozmak iyi değildir. Biraz sabırlı olun ve herhangi bir olumsuzluk fark ederseniz yalnızca yapıcı eleştiri yapın. Onları suçlamak yerine neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamalarını sağlayın.

Rahatlamalarına Yardımcı Olun

Yoğun çalışma programı ve oyun süresine ek olarak, günün sonunda uygun şekilde beslendiklerinden ve dinlendiklerinden emin olun. Her çocuk, genç veya yetişkin küçük tatlı atıştırmaları sever. Bunu engellemek yerine sağlıklı olanından yemek daha mantıklı; Volume kekler, sağlıklı bir şekilde mutlu olmanın ilacıdır. Mutlu eden bir başka gıdanın da bitter çikolata olduğu aşikâr. Çocuğunuzun hem çikolata yemesinin hem de sağlıklı kalmasının bir yolunu arıyorsanız çözüm Monteyer tablet çikolata.