Back
BLOG

Okul Döneminde Yenilikçi Atıştırmalıklar Dates n Ball

Zaman geldi - çocuğunuzun okula başlama ve sınıfına katılma zamanı. Yaz tatili sonrası okula başlamak hem çocuklar hem de ebeveynler için yepyeni bir dönemin beslenme döneminin başlangıcı. Yazın dondurma, paketli gıdalar gibi kaçamaklardan sonra, faydalı bir öğün ve ara öğün dönemi başlıyor. Çocuğunuzun okul dönemi beslenmesi ile ilgili sorularla dolu olmanız muhtemeldir. Çocuğunuz okula başladığında ara öğünlerinde neler yemeli ? Pratik bir atıştırmalık seçiminiz nasıl olmalı? Çocuklarınızın beslenme çantası, koşuşturma dolu hayatlarınızda sahip olduğunuz pek çok amaçtan sadece bir tanesidir.

Dates n Choco ailesinin yeni Dates n Ball çeşitleri ile bu kez taptaze hurmalar, meyveler, fındık ve çikolata ile lezzet topuna dönüştü. Dates n Ball ‘un hurma ile yapılmasını, şeker oranının düşük olmasını ve malzemelerinin doğal olmasını seveceğinize eminiz. Ayrıca tadı harika ve çocuklar tarafından tercih edileceğinden emin olabilirsiniz. Tat dengesi, hijyenik ambalajı ile güvenli gıda oluşu, bu lezzeti çocuklar için uygun bir seçim yapan önemli ilkelerdir.Çocuklarımızın kaliteli atıştırmalıklar ile beslenmesini istiyoruz, yanı sıra tüketirken getirdiği zevkten ve sosyalleşmeden ödün vermemelerini istiyoruz. Bu lezzetli ikramlar, onlara hızlı ama hafif bir enerji artışı sağlamak için mükemmel küçük atıştırmalıklardır. Hurmadaki enerji, tatlılık sağlarken, kuruyemiş ve meyvelerdeki sağlıklı yağlar ve protein acıkma hissini giderir. Bununla birlikte, küçük olduklarından, çok fazla doyurmadıkları için öğün atlamalarınada neden olmaz.

Çikolata, portakal, hindistan cevizi ve fındık parçalarından üretilen farklı çeşit ve lezzet kombinasyonu varken, hurma olan temel bileşen her zaman aynı kalır.Çocuğunuzun okulda ki minik açlık anlarına hazır olmasına yardımcı olacak sağlıklı ürünlerle karşınızdayız.    

Dates n Ball Hindistan Cevizi Kaplı Fındık Parçalı Çikolata Dolgulu

Dışı Hindistan cevizi kaplamalı içi fındık parçalı çikolata dolgusu ile yeni nesil sağlıklı atıştırmalık çocuklarınızın ara öğünlerinde vazgeçilmeziniz olacak. Hem sağlıklı hem faydalı olmasıyla büyük beğeni toplayan, taşınabilir ve pratik paketindeki hurma topları bugüne kadar tanışmamış̧ olduğunuz tat ve taşıma kolaylığı sunuyor.

Dates n Ball Portakallı

Portakalın en lezzetli hali ile tanışmaya hazır mısınız ? Yüksek lif kaynağı ve besleyici içerik tek pakette toplandı. Sağlıklı hurma toplarının içinde mevsiminde toplanan portakallardan yapılan, portakal dolgusu ile adeta bir meyve şöleni yaşatıyor.

ÇOCUKLARI AKTİF TUTACAK BESLENME: Dates n Ball, uzun okul saatlerin de aktif kalmaya yardımcı olur ve gün boyunca sürekli enerji sağlar. Yüksek protein kaynağıdır ve zinde kalmaya yardımcı olacak doğru içerik dengesidir.

LEZZETİ KENDİNDEN BÜYÜK : Bazı sağlıklı atıştırmalıklar sadece besin değeri sağlar, ancak Dates n Ball bir deneyim sunar.

HER YERE TAŞIYABİLECEĞİNİZ BESLENME: Dates n Ball beslenme ve sırt çantasında kolayca taşınabilecek ve saklanabilecek şekilde yapılmıştır.

BAĞIŞIKLIK: Hurmanın Proteinli ve lifli yapısı sayesinde vücuda daha güçlü bir bağışıklık sistemi oluşturmak için çok ihtiyaç duyulan desteği verir.

%100 meyve, kuruyemiş, sütlü çikolata ve hurma bileşimi olan Dates n Ball, doyurucu özelliği ile çocuğunuzun tatlı ihtiyacını sağlıklı yatıştırmak için birebir. Dates n Ball çeşitlerinin ulaşılabilir fiyatlarıyla tanışmak için online mağazamız www.shopinalyan.com ’u ziyaret edebilirsiniz.