Back
BLOG

Kim, Muffin Kek Sevmez ki?

Mutfaktan gelen mis gibi bir kek kokusuna kim hayır diyebilir?


7’den 77’ye herkesin sevdiği bir lezzettir kek. Hele de konu taşınabilir, tadımlık bir muffin kek ise akan sular durur desek yanlış söylemiş olmayız. Özellikle son yıllarda çok fazla sevilen ve tüketilen muffin kekler, özel günlerde de masaların vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alıyor.

Süslü cup cake ile ikiz kardeş olan muffin kek, onun aksine daha sade bir görüntüye sahip. Kahve ile iyi bir ikili olan muffin, Amerika’da kahve yanında ve kahvaltı tabaklarında servis ediliyor. Kökeni Amerika gibi görünse de aslında Fransız fırınlarının vazgeçilmezi olan muffin kekler ülkemizde ise çay saatlerinin aranan yüzlerinden. Görüntüsü itibariyle cup cake ile de karıştırılan muffinlerin yapılış teknikleri birbirinden farklı. Muffin, keke göre dağa yoğun ve ıslak, hamuru ise daha kıvamlı bir yapıya sahip.

Evde de kolaylıkla yapılabilecek olan muffin kekler, gün içerisinde enerji depolamanın da güzel bir yolu. Sabah okul yolunda çocukların, öğle arasında ise çalışanların, çay saatlerinde ise hanımların yüzünü güldüren muffin kekler, şimdi Alyan Gıda’nın rengarenk paketleri içerisinde mutluluk vadediyor. Alyan Gıda’nın bibirinden lezzetli muffin kekleri; Volume Muffin Çikolata Sos Dolgulu Kakaolu Kek, Volume Orman Meyveli Sos Dolgulu Kakaolu Kek, Volume Muffin Karamel Sos Dolgulu Kakaolu Kek ve Volume Hurma Parçaçıklı Muffin Kek ile her lokmada hem enerjiniz hem mutluluğunuz artıyor.

Volume Muffin Çikolata Sos Dolgulu Kakaolu Kek ile çikolatanın akışkan ve eşşiz hazzına tanıklık edecek, Volume Orman Meyveli Sos Dolgulu Kek ile yaz meyvelerinin tadına varacak, Volume Muffin Karamel Sos Dolgulu Kakaoulu Kek ile karamel ve çikolatanın uyumuna bayılacak ve Volume Hurma Parçacıklı Muffin Kek ile hurmanın dayanılmaz lezzetine varacaksınız.

Çikolata ve kek ürünleri ile farklı markalar altında ürün çeşitliliği sunan Alyan Gıda, günümüzün en modern üretim tesisine ve bu tesisin; en teknolojik makineler ve üst düzey üretim ve satış planlama yöntemleriyle hizmet vermesini sağlamaktadır.

Alyan Gıda’nın ürettiği Volume Muffin Kekler ve diğer markaları ve daha fazlası için web adresimizi ziyaret etmeyi unutmayın.