Back
BLOG

Kaliteli ve Güvenli Gıdanın Adı: Alyan Gıda

Günlük hayatımızda internette, market raflarında gezinirken kaliteli ve güvenli gıdalardan bahsedildiğine tanık olmuşuzdur.  Kaliteli ve güvenli gıda neden bu kadar önemli hiç düşündünüz mü? Gıdalardan kaynaklı hastalıkları en aza indirebilmek için güvenli gıda tüketimine dikkat etmeliyiz yani kısaca sağlıklı bir yaşam için kaliteli ve güvenli gıda tüketmeliyiz.

Yenilikçi, güvenilir, kaliteli ürünleri hayata geçiren bir marka olarak 4.yılımıza yaklaşan yolculuğumuzda, yenilikçi tatların en iyisini sunmanın yanı sıra tüketicilerimizi kaliteli ve güvenli gıda ile buluşturuyoruz. Gelin kaliteli ve güvenli gıda nedir birlikte göz atalım.

Kaliteli ve güvenilir gıda; her türlü bozulma ve bulaşmaya yol açan etkenlerden arındırılarak insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde tüketime uygun hale getirilmesidir. Gıda kaynaklı hastalıklara neden olan biyolojik, fiziksel ve kimyasal etkenleri önleyecek şekilde işlenmesi, hazırlanması, depolanması ve son tüketiciye sunulmasını tanımlayan bilimsel bir sistem döngüsüdür. Üretimden tüketime kadar geçen tüm süreci kapsar. Bu zincirdeki herhangi bir halkanın kopması gıdanın riskli olmasına neden olabilir.

Alyan Gıda olarak ürünlerimizde insan sağlığını ön planda tutarak kalite parametrelerinin ölçülebilir ve kabul edilebilir seviyeleri doğrultusunda sizleri güvenli gıda ile buluşturuyoruz. Kalite, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ve BRC Food Global Gıda Güvenliği standartlarının tüm gerekliliklerine uymayı ve sürekliliğini sağlamayı müşterilerimize taahhüt ediyoruz. Gıda güvenliği yönetimi anlayışımız doğrultusunda Şekerli Mamuller ve Unlu Mamuller sektöründe güvenilir gıda üreterek dünyanın her yerinde ulaşım ve dağıtım ağı oluşturarak müşterilerimize ulaşıyoruz.

Kalite ve güvenli gıda politikası kapsamında üretilen ve en sevilen ürünlerimi sizlere tanıtalım;

- Dates n Choco

Dates n Choco, tartışmasız sektörün en yenilikçi ürünlerinden biri, Dates n Choco ailesine Dates n Ball ve Dates n Bar ürünleride eklendi.  Masum atıştırmalık kategorisindeki bu ürünlerin ana maddesi kendi bahçelerimizden toplanan hurma.

- Heyyo

Çocukların kısa zamanda en sevdiği atıştırmalık olan Heyyo çikolataları bol süt içeriyor, ananaslı ve kavunlu kekleri yapay renklendirici içermiyor.

- Labanh

Labanh hurmaları, Suudi Arabistan’ın Riyad kentindeki kendi bahçelerimizde yetişiyor. El değmeden paketleniyor ve en hijyenik koşullarda sizlere ulaşıyor.

- Volume

Volume kekleri her çeşidiyle kendine hayran bırakıyor. Farklı tatları, sosları ve şekilleriyle hem göze hem damağa hitap ediyor.

- Monteyer

%100 gerçek çikolatası ile adeta bir lezzet şöleni yaşatıyor. Çikolata halinde üretildikten sonra da dağıtım koşullarının erime ya da donma riskinin oluşmaması için belirli bir ısıda muhafaza edilerek yapılıyor.