Back
BLOG

Hurmanın Eşlik Ettiği Tatlar

Hurma, geçmişte ramazanda söz edilen bir meyve iken, son yıllarda yılın her mevsiminde tercih edilen popüler bir seçenek haline geldi. Şeker kullanımını azaltan düşük kalorili diyetler uygulayan, diyabet olan ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyen kişiler tarafından tercih ediliyor. Aynı zamanda çocuklar için de harika bir tatlı seçeneği haline geldi. Hurma ile bir çok tarif yapılabileceği gibi, daha pratik bir şekilde tatlıya dönüşmüş halleri de var. Tabi ki Alyan Gıda kalitesi ile. Hurma, tatlı ihtiyacınızı karşılarken, doğal şeker içermesi nedeniyle daha sağlıklıdır.

Hurma meyvesi, yaklaşık 15 farklı mineral ve vitamini içerisinde barındırır. Sodyum, potasyum, kalsiyum, demir, magnezyum açısından zengindir. Ayrıca A, C, B6, B12 ve D vitaminlerini de içerir. Alyan Gıda markalarından biri olan LabanH hurmaları, 6 ’nın üzerinde farklı çeşidi ile her damak zevkine hitap eden hurmalar sunar.

LabanH hurmaları, lif yönünden zengin, vitamin ve mineral açısından cömert içeriği olan hurmayı, dört mevsim tüketmeniz için pratik paketlerdedir.

Hurma ile Çikolatanın Muhteşem Buluşması

Hurmalı çikolata Dates n Choco, kakao çekirdeklerinden elde edilen sütlü ve bitter çikolatanın, badem ve hurma ile birleştirilmesiyle üretilir. Hindistan cevizi çeşidi ile de badem ve hurmanın tropikal halidir. Dates n Choco ile çikolatanın tadına hurma eşlik eder ve doğal şeker alımı desteklenir. İçerisinde ki badem ile doyuruculuğu daha da artan hurma, tüketmekten asla pişman olmayacağınız bir atıştırmalığa dönüşür.

Hurmalı çikolata Dates n Choco, hurmanın sağlığınıza olan yararlarını içinde barındırır. Üstelik, Hurma ile kuruyemişin birleştiği Dates n Choco üretiminde kullanılan kuruyemişlerin doğal ve organik olanlarını da sağlığınız için tercih ediyoruz.

Hurmanın en lezzetli, fonksiyonel ve doğal hali ! Yoğun lezzetiyle Dates n Choco, İster ara öğünlerinizde, ister canınız sağlıklı bir atıştırmalık çektiğinde Alyan Gıda kalitesi ve çok özel fiyatları ile www.shopinalyan.com da.

Barlarda Hurma Etkisi

Hurmalı barlar enerji verici ve besleyici içeriklere sahiptir. Hurmalar doğal bir şeker kaynağıdır ve enerji sağlar. Aynı zamanda lif, vitaminler ve mineraller içerirler. Kuruyemişler ve tohumlar ise sağlıklı yağlar, proteinler ve lif sağlarlar. Alyan Gıda ailesinin hurmalı bar grubu Dates n Bar atıştırmalığı, tok hissetmenize ve enerji seviyenizi artırmanıza yardımcı olur.

Dates n Bar Hurmalı barlar genellikle organik veya doğal içeriklerle yapılır ve çeşitli tatlar ve aromalarla sunulur. Mağazalarda veya sağlıklı gıda marketlerinde hazır olarak bulabileceğiniz gibi, evde de kendi hurmalı barlarınızı yapabilirsiniz.

Hurmalı bar tarifleri genellikle hurmaların ezilmesi veya doğranmasıyla başlar. Ardından diğer malzemeler eklenerek karıştırılır ve hamur kıvamına getirilir. Hamur, bir kalıba yerleştirilir, düzgünce bastırılır ve dondurucuda veya buzdolabında sertleşene kadar bekletilir. Daha sonra dilimlenerek servis edilebilir.

Hurmalı barlar, sağlıklı bir atıştırmalık olarak tercih edildiği için genellikle rafine şeker veya yapay katkı maddeleri içermez. Ancak, hazır alırken içerik listesini kontrol etmek her zaman önemlidir.

Hurmanın Antioksidanlar ve flavonoidler açısından zengin olduğu bilinmektedir. Bu besin maddeleri, serbest radikallerle savaşarak hücrelerin hasar görmesini önler ve kanser, kalp hastalıkları gibi birçok hastalığa karşı koruma sağlar.

Dates n Bar, lezzetli bir alternatif ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimseyenler için iyi bir seçenek olabilir.

Düşük kalorili sağlıklı beslenmenin yanında size eşlik edecek fındıklı, yer fıstıklı, çilekli, portakallı ve kolajenli Dates n Bar, gün boyu size enerji sağlayacak sağlıklı ve vitaminli bir atıştırmalık.

Datesn Bar şeker ilavesi, koruyucu ve katkı maddesi içermiyor. Orman meyveli kolajenli Dates n Bar’ın tadına doyamayacaksınız.

Dates n Bar Kolajen, kolajen proteinini içerir. Bu, kolajenin daha küçük parçalara ayrılması sonucu vücut tarafından daha kolay emilmesini sağlar. Kolajen, vücutta bulunan en yaygın proteinlerden biridir ve cilt, saç, tırnaklar, eklemler ve bağ dokusu gibi birçok yapıya destek sağlar.

Dates n Bar Kolajen ,Thaifex 2023 fuarında bir kez daha en yenilikçi ürünlerden biri olarak ödüllendirildi.

Hurmalı Ürünlerimizin Üretiminde Hijyen

Hurma, doğal yöntemlerle hurma bahçelerinden toplandıktan sonra, fabrikamızda işlenirken en önemli önceliğimiz, tüketicilerimizin sağlığıdır. Bu nedenle, Alyan Gıda üretim tesislerimizde hijyene büyük