Back
BLOG

Heyyo ailesi ile çocuklar uzayı keşfediyor

Geleceğin çocukları uzayı çok merak ediyor. Gezegenler, sonsuz galaksi, yıldızlar uzayda yaşam var mı aslında hepimizi heyecanlandırıyor. Kim bilir, belki bundan yıllar sonra Mars’a seyahatlerimiz, uzay otobanlarımız, yıldızlar arası yarışlarımız, uzak gezegenlerde kutlamalarımız olacak. Tüm bunları yapabilmek için bilim insanları çalışmalarına hız kazandırıyor. Alyan Gıda Ailesi olarak çocukların uzay merakını daha tatlı hale getirecek Heyyo ailesinin yepyeni çikolata ve atıştırmalıkları ile karşınızdayız. Meraklı miniklerin Heyyo ürünlerini tadarken, uzayda yaşamın hayalini kuracaklarını, uzay ile ilgili hiç bilmediklerini oyunlarla öğrenecekleri, bol bol gülüp eğlenecekleri Heyyo ailesini yakından tanıyalım.

Ailenin annesi Mem, tatlı yapımında usta olup muhteşem Heyyo lezzetlerinin yaratıcısı… Heyyo’nun gizli lezzetleri onda saklı ! Bunların yanı sıra, Mem Heyyo farklı galaksilerin makyaj stillerine meraklı.

Heyyo ailesinin babası “ Beb Heyyo “ komik ve neşeli kişiliğe sahip. Beb, “Rocket Science” isimli uzay aracı ile galaksiler arası iş seyahatleri yapar, HEYYO ürünlerinin yetkili Uzay distribütörüdür.

Brr Heyyo ailenin enerjik ve sağlıklı yaşam tarzına sahip olan oğlu. En sevdiği aktivite spor yapmak. Brr galaksinin meşhur kaykay şampiyonudur.

Ailenin gözde çocuğu Geg Heyyo… Kozmik modayı yakından takip eder, makyaj yapma konusunda çok iyidir. Geg aynı zamanda meraklı kişiliği sayesinde Heyyo gezegenindeki tüm yenilikleri takip eder.

Brr ve Geg’in erkek kardeşi olan Nen; ünlü bir uzay sanatçısı. Nen müzik dinlemekten ve dans etmekten son derece hoşlanır. Gezegendeki tüm sanat dalları ile yakından ilgilenir. En büyük yeteneği ise; Heyyo ambalajlarının görsellerini tasarlaması.

Duygusal, sevimli ve tembel Polly ailenin çok sevilen uzay canlısıdır!

Heyyo’lar tıpkı ailemizden biri gibi. Onlarında keyif aldıkları hobileri var, spor , müzik ve sanata meraklılar. Aile bağları kuvvetli, kardeşleri ile paylaşmaktan keyif alıyorlar, enerji dolular.

Heyyo Çikolata Aromalı Çikolata Soslu Kek

Çikolatanın keke doyduğu yepyeni bir lezzet. Kakao rüyası gerçek çikolataya dönüşürken, yumuşacık ve kabarık bir kek ona eşlik etti. Üzeri enfes çikolata sosu ile kaplı. Eğlenceli tatların en sevileni renkli drajeler çikolata sosunu süslüyor. Uzaydan gelen lezzet Heyyo Muffin çikolata aromalı çikolata soslu kekte saklı.

Heyyo Kavun aromalı kavun soslu kek

Sıcak yaz gecelerinin soğuk meyvesi kavun, yumuşacık kekin tadında ve sosunda saklı. Kavun lezzetine doyacağınız Heyyo kavun aromalı kekin tam ortasında kavun sosu var. Sizi başka gezegenlere taşıyacak uzaydan gelen Heyyo mozaik kekleri çocuklar çok sevecek. Yapay renklendirici içermeyen, tamamen
doğal renklendiriciler kullanılarak üretilen Heyyo kekler annelerden tam puan aldı.

Heyyo Ananas Aromalı Ananas Soslu Kek

İçinizi serinleten, lezzetli tropikal meyve ananas Heyyo ailesine katıldı. Kek sevginizi büyütecek ananası dilim dilim yemesi ne kadar keyifliyse, Heyyo kek ile yemesi de bir o kadar lezzetli. Sizi başka gezegenlere taşıyacak uzaydan gelen Heyyo mozaik kekleri çocuklar çok sevecek. Yapay renklendirici içermeyen,
tamamen doğal renklendiriciler kullanılarak üretilen Heyyo kekler annelerden tam puan aldı.

Heyyo Space Egg - Süt ve fındık kremalı sütlü çikolata

Çocukların tatlı anlarında küçük mutluluklar yaratacak yenilikçi bir ürün daha. Sütlü nefis bir çikolatanın içi ağzınızda eriyecek sütlü ve fındıklı krema dolu. Her biri ambalajında sarılı, paylaşmalık boyu ile çikolatadan yumurtalar, küçük büyük herkesin yeni favorisi. Galaksinin en renkli ailesinde harika lezzetler saklı.

Heyyo Turtle Buğday Patlaklı Sütlü Krema Dolgulu Çikolata Bar

Heyyo Turtle, sütlü çikolatası, sütlü krema dolgusu ve pirinç patlakları, kakaodan gelen mutluluk kaynağınız
olmaya hazır. Heyyo ailesinin bol sütlü çikolatasının tadı tüm gezegenlerde hissediliyor! Daha önce
yediğiniz tüm atıştırmalıkları unutun ve Heyyo Çikolata barın tadını çıkarın.

Heyyo Karpuz Aromalı Karpuz Soslu Kek

Karpuz aromalı eğlenceli tatlara bir yenisi eklendi. Yazın en sevilen meyvesi kokusu ve tadıyla galaksinin en
renkli ailesi Heyyo tarafından sunuluyor. Bu tadın yaşı yok, enfes karpuz aromamıza ve yumuşacık kekimize
hayran kalacaksınız. Yapay renklendirici içermeyen, tamamen doğal renklendiriciler kullanılarak üretilen
Heyyo kekler annelerden tam puan aldı.

https://www.instagram.com/alyanheyyo/