Back
BLOG

Fıstık Ezmesi ve Hurmanın Muhteşem Buluşması Dates n Peanut

Dates n Peanut Fıstık ezmesi, yer fıstığı ve hurma içeren mükemmel bir buluşmanın sürülebilir hali . Yer Fıstığı ezmesi, sıklıkla kahvaltıda ekmek üzerine sürülerek tüketilen, çok sevilen bir tat. Şimdi hurma ile birleşti ve kahvaltılarınızı lezzet festivaline dönüştürdü.

Alyan Gıda ailesi olarak, yeni tatlar keşfetmeyi, siz tüketicilerimize farklı lezzet deneyimleri sunmayı seviyoruz.

Dates n Choco, Dates n Bar ‘dan sonra Dates n Peanut çok sevilecek.

Fıstık ezmesi, taze yer fıstığı kullanılarak üretilirken, hurma ezmesi ile zenginleşti. Dates n Peanut hurmalı fıstık ezmesi protein içerir, ilave şeker, koruyucu ve katkı maddesi içermez. Bu da onu tercih sebebi yapmaya yetiyor. O kadar masum ki fıstık, hurma içerir.

Dates n Peanut ‘ı sağlıklı bir atıştırmalık seçeneği olarak düşünebilirsiniz, tabi yüksek kalori ve yağ içeriği nedeniyle, tüketilirken porsiyon kontrolü yapmanız tavsiye edilir.

Hepimizin çok sevdiği Alyan Gıda hurmalarından ve birçok faydasından bahsedelim.

  1. Besleyici bir gıda: Hurma, yüksek miktarda lif, vitamin, mineral ve antioksidan içeren besleyici bir gıdadır. Ayrıca, karbonhidrat ve doğal şeker içeriği sayesinde enerji sağlar. Kendi bahçelerimizden özenle topladığımız Alyan Gıda hurmalarımızı bir çok üründe kullanıyoruz.
  2. Sindirimi düzenler: Hurma, sindirim sistemi sağlığını koruyan yüksek miktarda lif içerir. Ayrıca, potasyum içeriği sayesinde kabızlığı önlemeye yardımcı olur.
  3. Bağışıklık sistemini güçlendirir: Hurma, antioksidan bakımından zengin olduğu için bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Ayrıca, içerdikleri çinko ve selenyum gibi mineraller de bağışıklık sistemini destekler.
  4. Kalp sağlığını korur: Hurma, lif ve potasyum içeriği sayesinde kalp sağlığını korur. Ayrıca, içerdikleri magnezyum da kalp sağlığını destekler.
  5. Kemik sağlığını destekler: Hurma, kalsiyum, fosfor ve magnezyum gibi mineraller içerir. Bu mineraller, kemik sağlığını korumaya yardımcı olur.

Ancak, hurma yüksek şeker içeriği nedeniyle diyabet hastaları veya kan şekeri seviyesi yüksek olan kişiler tarafından tüketilmeden önce doktorlarına danışmaları önerilir.

Hurma, doğal bir tatlandırıcı olarak kullanılabildiği için, Dates n Peanut ekstra şeker ve tatlandırıcı içermiyor.

Dates n Peanut Protein İçerir

Fıstık ezmesi protein açısından zengin bir gıdadır. Fıstık ezmesi kavrulmuş yağlı tohuma sahip olduğundan yüksek miktarda protein içerir. Örneğin, 2 yemek kaşığı fıstık ezmesi, yaklaşık 7 gram protein içerir.

Protein, vücudumuz için önemli bir besindir ve kasların, kemiklerin ve cildin yapısını korumaya ve onarmaya yardımcı olur. Ayrıca, protein tokluk hissini arttırır ve açlık hissini azaltarak kilo kontrolüne yardımcı olabilir. Sağlıklı bir protein kaynağı olarak, fıstık ezmesi kahvaltı ve ara öğünler için hazırlayacağınız sandviçlerde kullanılabilir.

Dates n Peanut Şeker İçermez

Hurmalı kahvaltılık fıstık ezmesi Dates n Peanut ekstra şeker veya tatlandırıcı eklenmeden üretildiği için doğal olarak şeker içermez. Hurmalar doğal olarak yüksek miktarda şeker içerir, bu nedenle Dates n Peanut ’ın tatlılığını sağlayan şeker içeriği hurmalardan kaynaklanır.

Dates n Peanut Katkısızdır

Dates n Peanut katkısız oluşu ile çok tercih edilecek. Sadece yer fıstığı ve bitkisel yağlar içeren bir üründür. Katkısız fıstık ezmesi, doğal olarak üretilmiş ve işlenmiş olan ürünlerdir. Bu nedenle, sağlıklı bir seçenek olarak düşünebilirsiniz.

Dates n Peanut Koruyucu içermez

Koruyucu içermeyen fıstık ezmesi, sadece fındık veya yer fıstığı ve bitkisel yağlar gibi doğal malzemelerden üretilir. Dates n Peanut, organik veya doğal olarak yetiştirilen yer fıstığı içerir ve katkı maddesi veya koruyucular içermezler.

Tüm bu özellikleri ile Dates n Peanut, daha doğal ve sağlıklı bir seçenek olarak tüketime hazır ve sempatik kavanozu ile denemenizi bekliyor.