Back
BLOG

Dünyanın Alyan ’ı Var

Alyan Gıda markası olarak 2018 Yılında tüketicilerimiz ile buluşmaya başladık. Yılların üretim tecrübesi ve işimizdeki uzmanlığımız ile bir dünya markası olmayı hedeflediğimizde Alyan markası olarak yolun başındaydık. Bugün, dünyanın 100’e yakın ülkesi ve 5 kıtasına ihracat yapan bir konumdayız.

Hendek Sakarya'daki 60 bin metrekare alana sahip Dünya standartlarındaki fabrikamızda onlarca farklı marka ile atıştırmalık , kek ve çikolata üretimi yapıyoruz. Alyan markasıyla Premium çikolata çeşitleri, Volume markası ile kek grubu ürünleri ve Labanh markası ile de Riyad’daki kendi bahçelerimizden hurma üretimi yapmaktayız. Yüzlerce ürünümüze her gün bir yenisini ekliyoruz. Yenilikçi bakış açımız ile tüketicilerimizin ihtiyaçlarını doğru analiz ediyor, yatırımımızı daha iyisini üretmek üzerine yapıyoruz. Küçük büyük demeden herkesin kalbini kazanmamızın ve hemen her rafta yerimizi almayı işini severek yapan ekibimize borçluyuz.

Kek ve çikolatalarımız ile katıldığımız uluslararası fuarlarda standlarımız yoğun ilgi görüyor. Bayi sayımız ve dağıtım ağımı her geçen gün artıyor, bayilerimiz ile birlikte kazandığımız bu yolculukta markamız  büyüyor. Sakarya’da 48780 metrekare fabrikamız ile, Türkiye’nin ve dünyanın her noktasına eksiksiz ve zamanında teslimat yapan dağıtım ağımız ile 2022 yılında da ihracatta kendi hedefimizi aşıyoruz. İnsan kaynağımıza verdiğimiz önem ve ekip ruhumuzun işimize yansıması bizi benzerlerinden ayıran en önemli özelliğimiz. Alyan Gıda da çalışan her bir ekip üyesi üretimden merkez ofislere kadar ailenin bir parçası olarak görev alıyor. İşini severek yapan, gıda sektöründe tutkuyla çalışan bir takımın başarısını bugün her alanda yaşıyoruz.

Türkiye’de www.shopinalyan.com online mağazamız ile satış ağımız her geçen gün büyüyor. Heyyo markamız uzay teması ile çocukların yeni gözdesi oldu. Heyyo kekleri yapay renklendirici içermemekle beraber, Heyyo çikolatalarındaki ki süt oranı ile de anneleri de mutlu ediyor.

Dünyanın Dört Bir Yanında Yüzlerce Tüketicisi Olan Alyan Gıda Bayisi olarak işletmenizi büyütün.

https://alyan.com.tr/tr/bayi-basvuru-formu

Çevre ülkelerde başladığımız ihracat faaliyetlerimiz her yıl artarak devam ediyor. İhracat yaptığımız 5 kıta 82 farklı ülke ve müşteri memnuniyetiyle ürünümüz tercih edilen bir marka haline gelmiştir. Bu başarımızın ödülü olarak, yıllardır Türkiye'nin gıda ihracatına önemli ölçüde katkı sağlamaktayız ve Türkiye'nin en çok ihracat yapan firmaları arasında yer almaktayız.

HER ADIMDA KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ

Her bir üretim talebi, gıda mühendislerimiz tarafından üretim talimatı haline getirildikten sonra ürün çeşitlerine göre, otomasyon tarafından üretim programına alınmaktadır. Ürünlerimizin kalite standardını korumak için hem ham madde aşamasında hem de üretim aşamasında uzmanlarımız tarafından kontrollü karışımlar yapılmaktadır. Her bir üretim aşaması tüm fabrikalarımızda gıda mühendisleri tarafından aralıksız denetlenmektedir. Üretimden periyodik sıklıklarla alınan numuneler son teknoloji ekipmanlarla donatılmış laboratuvarlarımızda analiz edilmekte ve ürünlerin talep edilen değerlere uygunluğu kontrol edilmektedir. Tüm üretim süreci standartlara göre yapılmakta ve ilgili kuruluşlarca kontrol edilmektedir. Ürünlerimiz Tarım Bakanlığı ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı tarafından sertifikalıdır. Kaliteye, teknolojiye ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığımız şirketimiz için en büyük öncelik olmaya devam edecektir.

Alyan Gıda Ailesi olarak siz değerli tüketicilerimize ve iş ortaklarımıza bize güvendiğiniz için teşekkür ederiz. Yepyeni ürünlerimiz ile sektörün öncüsü olmaya devam edeceğiz. Elde ettiğimiz başarının ardındaki sır, dünya piyasasında en çok tercih edilen bir marka olmasından kaynaklıdır. Uygun koşullarda, zamanında teslimat ile dünyanın dört bir yanındaki ülkelere lezzetli ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Ürünlerimizin buluştuğu ülkelerden bazıları ; Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Angola, Arnavutluk, Avustralya, Avusturya, Azerbaycan, Afganistan, Bahreyn, Belçika, Benin, Birleşik Arap Emirlikleri, Bolivya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Cibuti, Çad, Çek Cumhuriyeti, Dominik Cumhuriyeti, Ekvator Ginesi, Etiyopya, Fas, Fransa, Fildişi Sahili, Filistin, Gabon, Gambiya, Gana, Gine, Gine Bissau, Güney Afrika Cumhuriyeti, Gürcistan, Hırvatistan, Hindistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İrlanda, İsrail, Kuzey Kıbrıs T.C., Kamerun, Karadağ, Katar, Kenya, Kolombiya, Kongo, Kosova, Kuveyt, Liberya, Libya, Litvanya, Lübnan, Macaristan, Madagaskar, Makedonya, Maldiv Adaları, Malezya, Mali, Malta, Mauritius, Mısır, Moğolistan, Moritanya, Mozambik, Nijer, Nijerya, Panama, Papua Yeni Gine, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya Federasyonu, Sao Tome, Senegal, Seyşel Adaları, Sırbistan, Slovakya, Somali, Sudan, Suudi Arabistan, Tacikistan, Tanzanya, Togo, Tunus, Türkmenistan, Uganda, Umman, Uruguay, Ürdün, Yemen.

Bizler, ileri teknolojileri kullanarak kaliteyi mükemmeliyetle birleştiriyoruz.Standartlarımızın çıtasını yükseltmek ve dünya çapında önde gelen gıda markası olmak için coşku ve inançla çalışıyoruz.  Sürdürülebilir büyüme ile bir çok noktada çikolata ve atıştırmalık lideri, ulusal ve global tanınmış bir marka olma yolunda Alyan, Ar-Ge’ye önem vererek, yeni ürünler geliştirmek, her rafta yerimizi alarak tüketicilerimize ulaşmak en birincil hedefimizdir.

Alyan Gıda, dünyanın pek çok noktasındaki tüketiciler için onların değişen tercihlerini ve gelişen zevklerini yakından takip ederek yepyeni ürün çeşitleri geliştirmektedir. Lezzetinin ve güvenilir marka kimliğinin yanı sıra pozitif marka imajıyla da pazarın fark yaratan markalarını sunmaktadır.