Back
BLOG

Dates n Bar Kolajen ile Yenilenin

Hepimiz yaş aldıkça bedenimizdeki değişiklikleri fark ediyoruz, her daim genç ve güçlü kalmak istiyoruz. Bedenin ve cildin genç görünmesini sağlayan kolajen yaş aldıkça vücüt tarafından daha az üretilmeye başlar. 20’li yaşlardan itibaren kolajen üretimi azaldığı için kolajen içeren besinlerle desteklememiz gerekir.


KOLAJEN NEDİR ?


Kolajen; güzel bir cilt, sağlıklı bir beden için en önemli bileşenlerden biridir. Kollajen vücutta bağ dokusu için bir yapı taşı görevi görür. Vücudunuzun protein bileşiminin üçte birini oluşturur ve cilt elastikiyeti, kemik yoğunluğu, tendonlar, kaslar ve kıkırdak için önemli bir bileşendir. Günlük rutininize bir Kollajen kaynağı eklemek, bu birincil faydaları destekleyebilir.

-Sağlıklı, cilt, saç ve tırnaklar
-Güçlü kemiklerin, eklemlerin ve bağların korunmasına yardımcı olur
-Cildin elastikiyetini ve gücünü destekler
-Bağırsak duvarını güçlendirmeye yardımcı olur.
Yani Kolajen, daha genç görünen bir cilt görünümüne, sindirime, kasları koruma ve tendonları güçlendirmeye yardımcı olur .


DATES N BAR KOLAJEN


Dates n Bar Kolajeni tüketerek vücudunuzun doğal kolajen üretimine destek verebilirsiniz. Aynı şekilde zamanla azalan kolajen üretimini de artırmanız için yenilebilir kolajenler harika bir yol. Kolajen almanın en keyifli yolu yeni Dates n Bar Kolajen; sağlıklı hurmalar, lezzetli orman meyveleri ile zengin içeriği ile kendine hayran bırakıyor. Dates n Bar Kolajen, ilave şeker, koruyucu ve katkı maddesi içermiyor. Hurma oranı yüksek ve lifli olması sizi daha uzun süre tok tutacak kaybettiğiz enerjiyi geri verecektir. Sağlıklı bir atıştırmalık olarakta günün her saati tüketilebilir. Tatlı isteğinizi tatmin etmek için hurma bazlı harika bir atıştırmalık. Hurmanın olması, daha uzun süre tok kalacağınız, bol miktarda protein ve sağlıklı yağ alacağınız ve tüm bunları düşük şekerli bir atıştırmalık ile yapacağınız anlamına gelir. Antremanlarınızdan önce veya sonra ya da sadece sizi yemek saatine kadar beklemenizi kolaylaştıracak lezzetli bir ara öğündür.