Back
BLOG

Dates n Bar Hurmalı Barlar Yeni Favoriniz Olacak

Hepimizin kısa açlık anları ve tatlı istediğimiz zamanlar var. Sevdiğimiz tatlar bulma arayışımız hiç bitmeyecek. Tüketicilerimizin değişen zevklerini gözlemliyor ve sizler için en yenilikçi tatları üretme arzumuz devam ediyor. Bu amaçla ilklere imza attığımız hurma ile çikolatanın buluştuğu   Dates n Choco ailesine yepyeni bir alternatif ekledik. Hurmalı barlar muhteşem tatları ile sağlıklı atıştırmalık grubumuzda öncü lezzet olmaya aday.

İlave şeker içermeyen doğal ara öğününüz Dates n Bar, %100 meyve ve hurma bileşimidir, yani sağlıklı beslenmek isteyenler için harika bir seçim! Tamamen taze ve doğal. Hurma ve meyve birleşiminden oluşan Dates n Bar hem lezzetli hem de hafif bir ürün arayanların seveceği bir tat. Okulda, işte, öğün aralarında açlığı hızlıca bastırmak için sağlıklı bir atıştırmalık olarak tüketebilir, tatlı krizlerine karşı çantanızda hazır bulundurabilirsiniz. Ayrıca bu paket çocukların abur cubur isteklerini sağlıklı bir şekilde karşılayacaktır. Çocukların ara öğünlerinde annelerin kurtarıcısı olacak. Son yıllarda giderek yükselen sağlıklı beslenme trendine paralel olarak popülerliği artan “Kuruyemiş Bar” hepimizin keyifli alışkanlıklarından biri haline dönüştü.

Kuruyemiş barlar içinde öne çıkan lezzetlerimiz, Fındık Parçalı Hurmalı Dates n Bar ve Yer Fıstık Parçalı Dates n Bar.  Hurmanın kuruyemişlerle Alyan kalitesiyle bir araya geldiği Dates n Bar, günün her anında hep yanında. Yoğun geçen bir çalışma gününde açlık bastırdığı zaman, ders çalışırken motivasyona ihtiyacın olduğunda, gün içinde arabada geçirdiğin zamanlarda, kaçırmak istemediğin ara öğünlerde ya da canın sadece tatlı bir şeyler çektiğinde en lezzetli destekçin olacak.

Yeni nesil Dates n Barlar ile henüz tanışmadıysanız farklı çeşitler sunan yüksek lif kaynağı atıştırmalıkları tanıştıralım.

Dates n Bar Fındık Parçalı Hurmalı Bar

Hurma ile fındık parçalarının buluştuğu enfes bar, içeriğindeki yoğun fındık sayesinde fındığın faydalarını cömertçe sunuyor. Tokluk hissi verirken, kolesterolünüzü dengeler, kaslarınızı güçlendirir. Sağlıklı beslenmenin yeni yolu Fındık Parçalı Hurmalı Dates n Bar’dan vazgeçemeyeceksiniz.

Dates n Bar Çilekli Hurmalı Bar

En sevdiğiniz doğal tatlı hurma , en sevdiğiniz meyve ile buluştuğunda ortaya bu eşsiz lezzet çıkıyor.Daha önce hurma ve çilek birleşimini tatmadıysanız, Dates n bar Çilekli hurmalı barda deneyimleyeceksiniz. Yaz aylarında en çok tüketilen meyvelerden olan çilek, hem lezzeti hem de sağlığa faydaları ile en sevilen meyveler arasında yer alıyor. Çilek, Etkili bir antioksidan olması sebebiyle de bağışıklık sisteminizi güçlendirir.

Dates n Bar Yer Fıstık Parçalı Hurmalı Bar

Keyifli sohbetlerin, çay saatlerinin, atıştırmalık ikramların olmazsa olmazı fıstık hurma ile bir araya gelip harika bir atıştırmalık olarak yerini aldı.Yer fıstığı doyurucu içeriği nedeniyle kontrollü tüketildiğinde diyetlerin etkili bir bileşeni. Yer Fıstık parçaları ile kaplı hurmalı Dates n Bar, yeni atıştırmalığınız olarak çantalarda yerini almaya hazır.

Dates N Bar Portakallı Hurmalı Bar

Portakallı bir ara öğünü kim sevmez ? Hurma ile portakalı birlikte keşfetmek için Portakallı Hurmalı Dates n Bar tam size göre.Canınız tatlı birşeyler istediğinde masum ve doyurucu atıştırmalıkların en yenisine bayılıcaksınız. Yüksek besin değeri ile hurmalı barların en tercih edileni olmaya aday portakallı barımız ile fit kalmanın tadını çıkarın.

%100 meyve ve hurma bileşimi olan Dates n Bar, doyurucu özelliği ile protein ihtiyacını lezzetle yatıştırmak için birebir.  Dates n Bar lezzetleri ile tanışmak için online mağazamız www.shopinalyan.com’u ziyaret edebilirsiniz.