Back
BLOG

Çocukların Mutluluğunu Düşünen Marka; Heyyo!

Çocukların Mutluluğunu Düşünen Marka; Heyyo!

Çocuklar ve yetişkinler arasında çikolata sevgisi öylesine büyüktür ki; dünyanın çeşitli yerlerinde çikolata müzeleri açılmış, çikolata fabrikaları filmlere konu olmuş, kitaplar yazılmış ve her yaştan insan için vazgeçilmez bir tatlı olmuştur.

Çikolata doğru oranda tüketildiğinde çocuklar için enerji verici ve besin değeri yüksek bir yiyecek olabilir. Çikolatanın çocuklar için vazgeçilmez bir lezzet olması, ebeveynleri zaman zaman endişelendirse de aslında, çikolatanın çocuklara sağladığı birçok fayda vardır. Çikolata, sadece mutluluk vermekle kalmaz, aynı zamanda çocukların gelişimine olumlu katkılarda bulunabilir. Biyoaktif besin bileşenleri ve magnezyum içeriği sayesinde faydalı bir besin kaynağıdır. Bu özellikleri, vücutta serotonin adı verilen mutluluk hormonunun salgılanmasını artırarak çocukların psikolojik olarak mutlu ve pozitif bir durumda olmalarına katkı sağlar.

Çikolata sevgisi yaş gözetmeksizin oluşur ama çocukların çikolataya karşı olan zaafı yetişkinlere nazaran çok daha fazladır. Çünkü çocuklar çikolatayı yetişkinlere göre daha büyük bir hazla tüketirler. Kokusu, rengi, ambalajı ve şekilleri çocuklar için ilgi çekici özellikler taşır.


Sıra Dışı Lezzetler, Sevimli Dostlar; Heyyo ile Tanışın…

Alyan Gıda olarak, yenilikçi ve geniş ürün gruplarımız ile çocukları da düşünerek, en yüksek kaliteli malzemelerle, en lezzetli atıştırmalıkları onların damak zevklerine hitap edecek şekilde üretiyoruz. “Heyyo” markamız ile çocuklar; lezzetli Heyyo kek ve çikolatalarını tadarken, sevimli dostlarımız sayesinde Güneş sistemi, az bilinen ilginç uzay gerçekleri, yeni keşfedilen gezegenler, uzay masalları hatta uzay seyahatleri hakkında bilgi sahibi olur.


Heyyo Ürün Çeşitlerimiz;

  • Chocolate Bomb; Soğuk kış günlerinde sıcak sütünüze eşlik edecek bomba gibi bir lezzet.
  • Honey Cube; Bal kovanını çikolata şölenine çeviren sıra dışı bir çikolata deneyimi.
  • Space Egg; Minicik yumurta şekilli sütlü çikolatalar, kocaman mutluluklar.
  • Heyyo Spark; Çıtır çıtır pirinç patlaklı lezzet, Alyan Gıda’nın muhteşem çikolatası ile buluştu.
  • Heyyo Turtle; Sütlü krema dolgulu ve pirinç patlaklı mutluluk deposu Heyyo Turtle.

Heyyo lezzet dolu çeşitlerinin yanı sıra eğlenceli ambalaj tasarımlarıyla da her geçen gün artarak çocukların beğenisini kazanıyor. Heyyo karakterlerini tanıyarak sadece atıştırmalık yemek için değil aynı zamanda da eğlenceli arkadaşlar edindikleri hissini yaşıyorlar.

Ürünlerimizin üretim sürecinde hijyen standartlarına maksimum özen gösteriyor ve güvenilirlik konusunda titiz bir yaklaşım benimsiyoruz. Alyan Gıda olarak, çocuklarınız için güvenilir bir marka olma gururunu yaşıyoruz.