Back
BLOG

Çocuklar Alyan Dünyası’nın Keklerini Çok Sevdi

Kek, çocukların her dönem en sevdiği tatlı atıştırmalık

Anne keki, doğum günü keki, okul çantasındaki keklerin her türlüsü…

Keklerin çocuklar tarafından bu kadar tercih edilme nedeni tatlı oluşu ve açlığı bastırması. Keklere yetişkinler olarak biz e bayılırız ama çocuklarda yeri bir başka.

Alyan Gıda olarak Volume kek markasını geliştirirken çocukların en sevdiği kek olmayı hayal ettik. İçeriğinden, üretimine ve paketlemesine kadar onların en seveceği lezzete, forma ve ambalaja nasıl sahip oluruz diye düşündük. Tüm bu hayallerle ortaya çıkan Volume kekleri karşı konulamaz lezzete sahip oldu. Bazen annemizin pişirdiği bir kekin kokusunu hissettik, bazen en güzel doğum günü pastasından bile daha lezzetli keklerle çikolatanın tadına vardık. Bir keki lezzetli yapan içindeki malzemenin kaliteli olması, ağızda dağılan  kıvamda olması ve doyuruculuğu diyebiliriz. Tatlı ihtiyacımızı karşılarken, aynı zamanda minik bir ara öğün vazifesi görmesi kekleri vazgeçilmez kılıyor. Volume Kek ailesinin en miniği mini kek; ufacık formuyla çantaların vazgeçilmezi ve her daim yanınızda.

Pound Kek;  elmalı, tarçınlı, vanilyalı, kakaolu  eşitleri ile annenizin yaptığı kekleri aratmıyor

Volume Muffin kek; muffin kekin o havalı duruşunu kim sevmez ki?

Hindistan cevizli sütlü Milkies, Hurmalı muffin kek, orman meyveli muffin kek, yoğun çikolatalı veya karamelli, mozaik kek Amour gibi en sevdiğiniz tatlar bu şirin paketlerin içine gizlendi.

Kek ailesinin en favorilerinden Chocobar ve Extreme Kek çikolataya olan aşkınızı kek ile birleştirdi. Ortaya enfes çikolata kaplı, içi dolu dolu sos olan bu kekler çıktı.

Okula giderken, spor yaparken, parkta oynarken, yolculuklarda, arkadaş buluşmalarında Alyan Gıda’nın özenle ürettiği keklerin tadı başka. Dünyanın birçok ülkesinde çocukların en çok tercih ettiği kek olmanın mutluluğunu yaşayan Volume kek grubu, gelecek günlerde çok farklı tatları kek severler ile tanıştırmak için sabırsızlanıyor.

Henüz denemediğiniz bir kek varsa haydi shopinalyan.com adresine, tüm kek çeşitlerimize online mağazamızdan ulaşabilirsiniz.