Back
BLOG

Çantaya Atmalık Pratik ve Eğlenceli Kekler

İşe giderken, seyahate çıkarken mutlaka çantanızda atıştırmalık olmalı. Bir anda açlığınızı bastıracak çayın, kahvenin veya soğuk bir şeylerin yanında iyi gidecek ufak kekler kurtarıcı gibidir. Hem doygunluk verir, hem tatlı ihtiyacımızı yatıştırır. Saklaması kolay, ulaşması kolay keyifli atıştırmalıklardır minik kekler. Kek ustası Alyan Gıda olarak size kekte lezzetli alternatifler sunuyoruz

Alyan Gıda olarak biz de sizi düşünüp, sizin için çantanıza atmalık harika kek önerilerimiz olacak. Damak zevkinize uygun keklerimizden biri mutlaka en beğendiğiniz olacak.

Volume Muffin Kek Ailesi

Muffin keklerimizle özel günlerde masanızı süsleyebilir üzerine meyveler ekleyerek davetinizi bir lezzet şölenine dönüştürebilirsiniz.

Volume orman meyveli keklerin üzerine ahududu, vişne, yaban mersini, çilek kiraz gibi orman meyveleri ile daha keyifli hale getirebilirsiniz. Üzerine dondurma ekleyerek süsleyebilirsiniz.

Kekler hepimiz için en keyifli atıştırmalıklar olmuştur. Küçük paketlerin içinde saklanan bu lezzetli atıştırmalıklar günün her saatinde ufak acıkmalarımızda kurtarıcı olabilir. Çikolata kaplı bir kek, içinde orman meyveleri saklı muffinler, kakaolu, vanilyalı, elmalı çeşitler için kekler hem kolay taşınabilir olması, hem de saklama koşullarında ki kolaylıkla her zaman tüketebildiğimiz tatlardır.

Vişneli, portakallı, hurmalı, tarçınlı, Hindistan cevizli ve kakaolu gibi onlarca çeşidi bulunan keklerimiz iştah kabartan kokularıyla etkisi altına alacak. İster sade, ister mozaik, ister kakaolu tüm bu kekler damakta iz bırakan lezzetleriyle çay saatlerinize de keyif katacak.

Yaptığınız bütün kek tariflerini unutun ! Alyan Gıda’yı denedikten sonra evde kek yapmaya gerek olmadığını anlayacaksınız. Yumuşacık pişen bir kek, içindeki enfes kreması ile gerçekten muhteşem bir kombinasyon Volume keklerinde.

Meyveli Keke bayılırım dediğinizde bizde çeşit çok

Jolly kekler 3 çeşidi ile meyve seçiminize kolaylık sağlıyor

Waffle olsa da yesek dendiğinde volume waffle kek ailesi yanınızda

Eğlenceli şekli ile 8 şeklinde ki hoop kekler çift lezzet şöleni yaşatıyor

Yumuşacık muffin kekler, Minik bir kek molasına ne dersiniz ?

Hurmayı böyle deneyin

Hurma hem faydaları hem de masum bir meyve oluşuyla herkesin favorileri arasında yer alır. Hurmayı çikolata ile buluşmasından sonra kek tariflerinde de yer veriyor olmak Alyan Gıda olarak hurmalarımızı her atıştırmalıkta denediğimizi gösterir .

Volume muffin hurmalı

Waffle hurmalı

Çikolata Vazgeçilmezim diyorsanız

Chocobar

Volume Amour

Volume Extreme

Hoop çikolatalı

Waffle çikolatalı

Çilek severler için en nefis kekler

Jolly çilek

Waffle çilek

Pound mini kek çilekli,

Volume mini kek çilekli

Portakallı ve Limonlu kekler

Jolly portakal

Waffle portakal

Volume mini portakal soslu

Pound limonlu

Pound mini portakallı kek

Vişneli ve Orman Meyveli Tatlar

Jolly vişneli

Hoop vişneli

Volume Orman Meyveli

Karamel soslu Kekler

Hoop karamel soslu

Mini kek karamel soslu

Muffin kek karamel soslu

Waffle karamel soslu kek

Hindistan Cevizli Lezzetler

Hoop Hindistan Cevizli

Milkies Hindistan Cevizli

Elmalı Tarçınlı, mozaik kek, tereyağlı, kakaolu kek ve dahası.

Her  zaman  evde  pasta, kek yapacak vaktimiz olmayabiliyor. O yüzden dar zamanlarda kendimiz yapmışcasına nefis ve bir o kadar pratik olan Keklerimizi denemek için www.shopinalyan.com’u ziyaret edin. Hem göze, hem damağa hitap eden bu pratik atıştırmalıkları özellikle çocuklarınız çok sevecekler .