Back
BLOG

Bir Dünya Markası Olma Yolculuğunda Alyan Gıda 3 Yaşında

Yılların deneyimi ile yenilikçi ruhumuzu buluşturarak 2019 yılında çıktığımız lezzet yolculuğunda 3. Yılımızı kutluyoruz. İlk günden bugüne uzanan çikolata, kek ve atıştırmalık ürünlerimiz ile dünyanın 6 kıtasında ki her şehrine her yeni günde bir adım daha yaklaşıyoruz. Sakarya Hendek’te ki 45 bin metrekare açık, 12 bin metrekare kapalı alana sahip Avrupa standartlarındaki fabrikamızda 200 ‘e yakın ürün çeşidimizi siz tatlı severler ile buluşturduk. Keyif aldığınız tatları aynı kalitede ve lezzetle üretmek hep önceliğimiz oldu. Gelişen teknoloji ve değişen zevklere uygun yenilikçi ürünleri küçükten büyüğe herkesin beğenisini kazanmak üzere üretmeye devam ediyoruz.

Yüksek standartlara sahip ürünlerimiz Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinde iş birliği yaptığımız bayilerimiz aracılığı ile raflarda yerini aldı. Kısa sürede tüketicilerimizin beğenisini kazanmak bizleri işimizi daha da geliştirmek adına heyecanlandırıyor. Volume markası ile kek dünyasına yeni bir tat kattık. Çikolatalı, kakaolu, portakallı, çilekli ,karamelli, orman meyveli, hurmalı ve çilekli çeşitleri ile keklerimiz çok sevildi. Monteyer ve Truffino markamız , gerçek çikolatanın kaliteli kakao çekirdekleri ile başlayan serüvenini çikolata tutkunlarına yaşattı. Haz dolu çikolatalarımızla yüzlerce damakta tat bıraktık. Dates n Choco markamızla dünyanın en sağlıklı meyvesi hurmanın içini badem, dışını çikolata ile kapladık. Bu muhteşem keşfimizle kendi bahçelerimizden gelen saf ve masum hurmaları eşsiz bir tatlı deneyimine dönüştürdük. LabanH markamız 10‘dan fazla farklı hurma çeşidini hurma severlerle buluşturdu.

Her lokmada mutluluk, sizi gülümsetecek harika tada sahip çikolataların mutluluğunu daha çok yayarak, tüm tüketicilerimiz arasında büyük bir kabul gördük. Ar-ge ekibimiz ulaşılabilir premium tatlar üretmek adına birinci sınıf malzemeler elde etmek için büyük araştırmalar yapıyorlar.

Alyan Gıda’nın en tatlı marka olma yolculuğu çikolata ve kek türevlerinin seçkin üreticilerinden biri olma gayretiyle devam ediyor.

Bayilerimiz tarafından kek ve çikolata ürünleri tedarikinde güvenilir bir iş ortağı olarak tanınmaktayız. Kaliteli çikolata üretiminden, çeşitli kek ürünlerine kadar Alyan Gıda tam entegre üretim tesisi, dünyanın her yerinden en iyi teknolojiler ve uzmanlıklarla inşa edilmiştir. Gıda güvenliği ve kalite yönetimi ile desteklenen ham maddelerimizin, mutluluktan tatlı bir gülümseme bırakan kendine özgü bir lezzetle geliştirilmesini sağlıyoruz .

"Harika çikolata ve kekler " yapmak gibi basit bir misyonun ötesine geçiyoruz. Ürünlerimizi seven sizler için her fırsatta, her zamankinden daha farklı olacak inovatif çalışmalarla geliştirme gayretindeyiz.

Alyan Gıda, siz değerli tüketicilerimiz için en iyisi olana kadar gelişmeye devam edecek. Türkiye ve Dünyayı harika yapan tüketicilerimize kaliteli tatlı ürünler sunma isteğimiz her zaman öncelik listemizin başında olacak.

Ürünlerimizin eğlenceli ambalajları ve lezzetli tatları, tüm nesillerin ötesinde bir gülümseme getiriyor.

Yeni ürünlerimiz Heyyo uzay ailesi, Prendimi, Fuchsia, Picco, Pound mini kek ve dahası çok yakında raflarda sizinle buluşacak

3.yaşımızda en yenilikçi ürünlerimiz ile daha çok kişiye ulaşabilmek dileğiyle Alyan “Ne Tatlı”