Back
BLOG

Bayram Çikolatası

Ülkemizin en değerli zamanlarından birisi olan bayramlar, aileniz sevdikleriniz ve dostlarınızla geçireceğiniz özel anlardan birisi olarak her zaman aklınızda yer edinecektir. Bu bayramların en vazgeçilmezi ve olmazsa olmazlarından birisi de bayram çikolatası ile damakları tatlandırma zamanıdır.

Bayram çikolatası, bayramların coşkuyla kutlandığı ve insanların birbirlerine saygı ve sevgi ziyaretleri yaptıkları bir zamanın, tatlı ve keyifli geçmesini sağlayan harika seçimlerin başında gelmektedir. Bayram hazırlıklarının erkenden başladığı ve özel hazırlıkların yapıldığı anlar farklı bayram gelenekleriyle birlikte daha da güzel geçmektedir. Tüm insanlığı ortak noktada buluşturan, sevgi ve saygı iklimini gelecek nesillere olduğu gibi aktarmanın en özel yollarından birisi olan bayramlar; büyüklere saygı, küçüklere sevgi ve ağızlarda tap tatlı bir anı bırakacak bayram çikolatası ile keyifli anıların kapısını açan anahtarlardır.

Alyan Gıda, 45bin metrekarelik üretim ve satış alanıyla bayramlar için en özel çikolataları büyük bir özveri ve özenle tüketicilerle buluşturmaktadır. Bayramlar için özellikle üretilen birçok markaya sahip olan Alyan Gıda’nın, bayram çikolatası ürünleri şu şekildedir;

  • Truffino Bademli Sütlü Krema Dolgulu Hindistan Cevizli Beyaz Çikolata (280 gr.)
  • Truffino Fındıklı Krema Dolgulu Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata (280 gr.)
  • Truffino Bademli Sütlü Krema Dolgulu Hindistan Cevizli Beyaz Çikolata (1000 gr.)
  • Truffino Fındıklı Krema Dolgulu Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata (1000 gr.)
  • Truffino Bademli Sütlü Krema Dolgulu Hindistan Cevizli Beyaz Çikolata (450 gr.)
  • Truffino Fındıklı Krema Dolgulu Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata (450 gr.)
  • Truffino Bademli Sütlü Krema Dolgulu Hindistan Cevizli Beyaz Çikolata (260 gr. - Kutu)
  • Truffino Fındıklı Krema Dolgulu Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata (260 gr. - Kutu)
  • Truffino Portakallı Kremalı Dolgulu Bitter Çikolata (260 gr. - Kutu)
  • Truffino Karışık (Fındık – Bademli – Portakallı) (260 gr. – Kutu)
  • Truffino Bademli Sütlü Krema Dolgulu Hindistan Cevizli Beyaz Çikolata (325 gr. – Kutu + Torba)
  • Truffino Fındıklı Krema Dolgulu Bütün Fındıklı Sütlü Çikolata (325 gr. – kutu + torba)
  • Truffino Karışık (Fındık – Bademli – Portakallı) (325 gr. – Kutu + Torba)

En Özel Zamanların Vazgeçilmez Lezzetleri

Bayram çikolatası, klişeleşmiş ve kalite konusunda yetersiz çikolata üreticilerinin harcı değildir. Konusunda uzman, yenilikçi ve profesyonel bir ekibin ellerinde harmanlanan harika çikolata tarifleri, Alyan Gıda profesyonelliğiyle birleşerek harika bir lezzet ve ürün çeşitliliği ortaya çıkmaktadır!

Özel zamanlar olan bayramlar için bayram çikolatası oldukça önemlidir. Günümüzün en klasik modellerinden sıyrılan ürün ve lezzet çeşitliliği ile farklı çikolata markalarını bünyesinde toplayan Alyan Gıda, özellikle Truffino markasının bayramlara özel olarak ürettiği çok lezzetli seçimlerle zihinlerde unutulmayacak tatlar bırakmaya şimdiden aday!

Bir Çikolatadan Çok Daha Fazlası

Bayram Çikolatası ne kadar özel ve lezzetli olursa o kadar anı, sevgi ve saygı birikir. Biz bunun ne anlama geldiğini iyi bilen ve bunu kendine görev edinmiş bir firma olarak, ürettiğimiz bütün ürünlerin kalitesi ve lezzeti konusunda var gücümüzle çalışıyoruz.

Alyan Gıda, günümüzün en teknolojik donanımına sahip üretim tesisleriyle birlikte Helal Gıda Sertifikası, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve BRC Food Global Gıda Güvenliği Standartı ile güvenli ve kaliteli gıda ürünleri üretmektedir.

Alyan Gıda’nın bayram çikolatası seçeneklerine ve diğer markalarının farklı lezzetleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayın.