Back
BLOG

Mobil Uygulamamız Sayesinde Bayilerimizin Ürün Alımı Kolaylaştı

Günümüzde dijital çağda olmanın pek çok avantajını yaşıyoruz. İletişimden, sağlığa, sağlıktan alışverişe kadar yaşamımızın çoğu alanında dijitalleşmeyi görüyoruz. Bu güçlü araçlar, ihtiyaçlarımızı ve isteklerimizi anında tek tıkla karşılamamızı sağlıyor. Bu uygulamalar sayesinde istediğimiz hizmete veya ürüne kolaylıkla ulaşabiliyoruz.

Alyan Gıda olarak, dünyanın her noktasında ki bayilerimizin, ürünlere kolayca ulaşabilmeleri ve taleplerini kolaylıkla karşılayabilmek adına, IOS ve Android destekli, mobil uygulamamızı hizmetinize sunduk. Bu uygulamamız sayesinde bayilerimize özel fırsatlarımızdan, indirimlerimizden ve promosyonlarımızdan faydalanabilir, Alyan ürünlerinin yenilikçi ürün grubunu gözden geçirebilir ve satın alabilirsiniz.

Mobil uygulamamız, içeriğini hep yeni tutmak için günlük olarak güncellenen Alyan Gıda’nın en çok satan ürünlerine erişim sağlıyor. Tüm bunlara ek olarak, bayilerimizin en popüler ürünlerimizi doğrudan akıllı telefonlarından satın almalarına izin veriyor ve tedarik sürecini kolay yoldan tamamlamalarını sağlıyoruz. Satın alma işleminizi kolaylaştırmak için uygulama içerisinde ürün açıklamalarımız ve renkli görselleri mevcut olup, alışverişinizin hepsini telefonunuzdan yapabilme kolaylığıyla, istediğiniz her an ve her yerden sipariş verebiliyorsunuz.

Uygulamamız satış ekibimize ve bayilerimize teknoloji uyumlu tedarik deneyimi yaşatıyor. Bölge bazlı ürün gösterimi yapabilir, ürünlerimizi tanımak amacıyla detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Mobil uygulamamıza kayıt olduktan sonra, oluşturduğunuz sepet üzerinden özel fiyat teklifi alabilir ve Alyan Gıda’nın ayrıcalıklı fırsatlarından haberdar olabilirsiniz. Mobil ara yüz dilinin İngilizce olması avantajıyla da global bir erişim sağlayabilmekteyiz.

Son olarak, Aylan Gıda uygulaması şimdi uygulama mağazasında indirilebilir durumda! Eğer bayimiz iseniz uygulamamızı hemen indirin ve ticaretinize getireceği avantajlardan faydalanın.


Henüz bayimiz değilseniz, bayi başvurularınız için alyan@alyan.com.tr adresine mail atabilir veya +90 530 712 8347 numaralı Whatsapp hattımızdan bize ulaşabilirsiniz.