Back
BLOG

Alyan Gıda’dan ‘Tatlı’ Dokunuşlar

Alyan Gıda’nın dokunuş yaptığı her şey, sınır tanımayan bir lezzete sahip oluyor. Nasıl mı? Bu durumu en “tatlı” şu şekilde açıklayabiliriz: Farklı ürün yelpazesine sahip olması, dünya lezzetlerini takip etmesi, sürekli yenilik sağlaması, en iyi malzemelerle üretim yapması, uzman ekip ve son teknoloji makinelerinin var olması, Alyan Gıda’nın dünyanın dört bir yanında adının yankılanmasının en güzel sebeplerindendir.

Alyan Gıda’nın lezzetlerinin sevdiklerimize, bayramlarımıza, hatta yaptığımız çikolatalı sade kekler kadar dokunmasını istiyorsak bu markayı yakın markaja almanın vakti geldi demektir. Hediyelik çikolata ve hurmalı ürünlerle eşsiz buluşma için kolları sıvamaya başlayabilirsiniz.

Alyan Gıda: Zamansız Çikolataların Tek Adresi

Aslına bakarsanız birine hediyelik çikolata almanın zamanı yoktur. Yılın 365 gününden seçeceğiniz zamanlarda da sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Mesela Alyan’ın Volume lezzetiyle ansızın gülümsemelere tanık olabilirsiniz. Volume’un içindeki enfes dolgu ve harika çikolata kaplaması her tadanın lezzet basamağını yükseltecektir. Ya Çağla’nın birbirinden heyecanlı çikolataları barındırması? Kesinlikle iyi alternatiflerden bir tanesi. Bir de öyle özel tat var ki Suudi Arabistan’ın Riyad’ında bahçede özel yetişen hurmalardan üretilen harika bir ürün. Emin olun, bu tadı başka hiçbir yerde bulamayacaksınız. Bu lezzetin adı da Labanh

Alyan’ın bayramı, doğum günü, sevgililer günü kısaca özel günü yılın her günü ayrı tatlarla yaşanır. Farklı ürün yelpazesine ve lezzet vizyonuna sahip uzman ekipten oluşan Alyan Gıda ile çikolata hazzının zirvesine çıkmak an meselesi. Leziz mi leziz çikolata topları, dolgun kekleri, kakao ve kremadan oluşan hediyelik çikolata çeşitleri, hurma ve bademin eşsiz sunuma kadar birçok ürün siz değerli çikolata severlerin damak tadı ile buluşur.

Her Damak Zevkine Göre ‘Alyan’ Ayrıcalığı

Alyan Gıda’nın her çikolatasının damak zevkinize sınıf atlattığını biliyor muydunuz? Lezzetleri kıtalara kadar ulaşan coşkusuyla her damakta var olmanın keyfini hissetmek de ayrı bir gurur. Bu nedenle yılın her gününe ayrı lezzetleri, gittikçe yükselen heyecanımızla sığdırıyoruz. Kendini sürekli yenileyen Alyan için önemli olan bazı değerler mevcuttur. Bu değerler Alyan’ın olmazsa olmazıdır. Alyan, hijyen ve kaliteden asla ödün vermez. Lezzetleri uzman ekip tarafından yönetilir. Müşteri memnuniyetinin ön görüsü üretim aşamasında yapılır. Sofralara gelene kadar da birçok testten geçen hediyelik çikolatalar çok fazla paketlerde kalmadan mideye gider.  Birçok lezzet ve kalite sertifikasına sahip olan bu lezzetlerde son durak şüphesiz Alyan’dır.

Alyan’ın özel günü her ne kadar yılın 365 gününe sığar desek de bayram denilen özel günler asla çikolatasız geçmez ve halk arasında onun adı da değişime uğramış “bayram çikolatası” olmuştur. Ama Alyan’da şöyle bir detay var ve asla es geçilmemeli. Alyan’ın tüm çikolataları bayram tadında. Dilediğiniz lezzeti bayram çikolatası olarak alabilir, sevdiklerinizin damaklarına da bayram havasını yaşatabilirsiniz. Üstelik hurma seven, badem seven, çikolata dolgulu seven; her kim, neyi severse seçenek şansı da boldur… Durum böyleyken Alyan ile hem bayramlarda yüzler güler hem sevdiklerinizle birlikte olmaktan mutluluklar artar, çikolatalar ile birlikte de bayram havası damaklarda dâhi yaşanır.

Alyan Farkıyla Çikolatalı Sade Kek Yapmaya Ne Dersin?

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte artık evlerimizde yapılamayan tatlı çeşidi, yapılamayan yemek neredeyse yok. Hatta çikolatalı lezzetler yapmayı deneyenler de burada bu yazıyı okuyor dâhi olabilir. O zaman size lezzetinize lezzet katacak bir ipucu verelim. Örneğin çikolatalı sade kek yaparken gerekli malzemeleri kaba koymanızın ardından bir Alyan dokunuşu ile bu lezzeti taçlandırmak ister misiniz? O zaman ne yapıyoruz? Bir Alyan çikolatasını tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra içine katıyoruz. İyice karıştırıp fırına sürüyoruz. Geriye kalan emin olun, fırından çıkan sizin el lezzetiniz ve Alyan’ın buram buram çikolatasının koktuğu harika çikolatalı sade kek…

İster sevdiklerinize hediyelik çikolata alın ister bayram çikolatası ile bayram günlerini taçlandırın, isterseniz de Alyan’ın nefis çikolatalarıyla mutfakta harikalar yaratın. Volume, Çağla, Labanh… Çikolatalar sizleri mutlu etmeyi bekler.

Dediğimiz gibi biz yılın her günü yanınızda, harika tatlarla damaklarınızdayız.