Back
BLOG

Alyan Gıda: Sınırlara Sığmayan Lezzet!

Dünyanın her noktasında bünyesindeki bir marka ile bulunan Alyan Gıda, Avrupa, Amerika, Orta Doğu ve Afrika kıtaları başta olmak üzere dünyanın birçok bölgesine ihracat yapmaktadır. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Alyan Gıda, premium çikolata çeşitleri ve kendine ait bahçeden üretilen hurma çeşitleri ile bugün Türkiye’nin en hızlı büyüyen gıda markalarından birisidir.

Yepyeni Bir Dünya!

Farklı lezzetler üretmek için kendini sürekli yenileyen bir dinamizme sahip olan Alyan Gıda, ürünlerinde kalite ve lezzet odağında üst seviye çalışmalar yaparak müşterilerin memnuniyetini ve onların gözünde fark yaratmayı prensip haline getirmiştir. Alyan Gıda, farklı çikolata çeşitleri ile bir marka haline gelerek en iyi malzemelerle hazırlanan ve uzman ekibin ellerinde harmanlanan bir üretim sürecine sahiptir.

Farklı ürün yelpazesi ile sürekli kendini yenileyen Alyan Gıda, değişen zevk ve tercih trendlerini takip ederek, lezzet ve kalite harmanında harika tatlarda ürünler üretmektedir. Halal Food, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi sertifikalarına sahip olan Alyan Gıda, Sakarya Hendek’te bulunan 57 bin metrekare alana sahip (45 bin açık, 12 bin kapalı) dünya standartlarındaki üretim ve depolama tesisi ve kıtaları aşan bir hizmet anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamaktadır.

Premium Markalar

Hızlı tüketim sektöründe marka olmak, özellikle de rekabetin çok olduğu bu sektörde kolay bir iş değildir. Alyan Gıda, deneyim ve profesyonellik çerçevesinde özenle oluşturduğu markaları, lezzet, kalite ve müşteri memnuniyeti sınırları içerisinde üreterek sınırları aşan diyarlara ürünlerini göndermektedir.

Alyan Gıda farklı markalarla çikolata, kek ve hurma ürünlerini yüksek kaliteli malzeme ve teknolojik açıdan donatılmış üst seviye üretim tesislerinde üretmektedir. Alyan Gıda’nın Bazı markaları şöyledir;

Monteyer – oldukça kaliteli kakao ve kremalardan üretilen, damağınıza sınıf atlatan lezzete sahip çikolata çeşitleri

Truffino – Damakları şenlendiren lezzetli mi lezzetli çikolata topları

Datesnchoco – Hurma ve bademi çikolata ile harmanlayan eşsiz bir lezzet deneyimi

Volume – Kakao kaplamalı ve enfes dolgu çeşitlerine sahip dolgun bir kek!

Çağla – Üstün kalite ve lezzete sahip birbirinden heyecanlı tatlara sahip çikolata çeşitleri

Labanh – S. Arabistan’ın Riyad kentindeki kendi bahçesinde büyüyen hurmalardan üretilen çok özel bir ürün.