Back
BLOG

Alyan Gıda Kalitesi ile İşte Okula Dönüşün En Tatlı Atıştırmalıkları

Eylül Ayı’nın gelmesi ile okulların zili çalıyor, yeni eğitim ve öğretim dönemi başlıyor. Uzun bir yaz tatilinin ardından beden ve zihinlerini dinlendiren öğrenciler, öğretmenleri ve arkadaşları ile bir araya gelmeye hazır. Onlar yeni eğitim döneminin heyecanını yaşarken, ailelerin aklında ise okul atıştırmalıklarının ne olacağı merak konusu. Kahvaltı ve öğle yemeğini düzenli yapan miniklerin, ders aralarında enerjilerini canlı tutacak atıştırmalıklara ihtiyaç duyması çok doğal. İşte o anlarda, Alyan Gıda’nın lezzetli ve pratik alternatifleri sayesinde minimum eforla çocuklarınızın atıştırmalık ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz. Okul döneminde tercih edilebilecek atıştırmalıklar sunan Alyan Gıda, değişmeyen kalitesi ile çocuklarınızın okul çantalarında yerini almaya hazır.

Ana öğünler, evlerimizde olduğu gibi, okullarda da önemli bir yere sahip. Sağlıklı bir ana öğünün yanında, açlık anlarında pratik atıştırmalıklar her yaş grubuna hitap ediyor. Özellikle okul çağı çocuklarında düzenli ve dengeli beslenme okul başarısını olumlu etkiliyor. Beslenme alışkanlıkları küçük yaştan itibaren aile ve okul çevresinden etkilenerek oluştuğu için, ailelerin düzenli ve dengeli bir beslenmeyi miniklerin yaşam tarzı haline getirmesi gerektiğine inanıyoruz.

Günün ilk ve en önemli öğünü kahvaltı alışkanlığı çocukluk yaşlarda edinilen alışkanlıkların başında geliyor. Öğle yemeği ise düzenli ve dengeli yapıldığında başarının devamlılığı için önemli bir öğün. Uzmanlar tarafından öğün aralarında, kalorisi yüksek olmayan, doyurucu ve uygun miktarlarda atıştırmalık tüketimi öneriliyor. Atıştırmalıklar, kalori ihtiyacını karşılamak ve ana öğünlerde daha ideal bir porsiyon ayarlaması yapabilmek için en tatlı zamanlar. Akşam yemekleri ise hafif ama besin değeri açısından zengin, gün içinde tüketilmeyen besin grubunu tamamlayan günün son ana öğünü olarak oldukça önemli.


Alyan Gıda Ailesi Atıştırmalık Önerilerimiz

Dates n Bar ve Dates n Ball


Yoğun lif kaynağına sahip hurmalar, öğrencilerin enerjilerini yüksek tutmak için harika bir seçim. Yetişkinler tarafından da lezzetli ve sağlıklı bir ara öğün olarak tercih edilen Dates n Bar ve Dates n Ball ’lar beslenme çantaları için ideal atıştırmalık grubunda yer alır. İçerisinde hurma bulunan Dates n Choco ailesinin yenilikçi üyeleri, minikleriniz için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz atıştırmalık seçeneklerinden. Dates n Ball Hindistan cevizi kaplı hurma topları doğal şeker içermesi ile masum bir enerji kaynağı. Hindistan cevizi ve Portakallı çeşitleri ile Dates n Ball enerji topları, lezzetli ve besleyici içerikleri ile okul çantalarının en sevilenleri arasında yerini almaya hazır. Dates n Bar hurma ve lif açısından zengin, üstelik katkı maddesi, ilave şeker ve koruyucu içermez. Birbirinden lezzetli kuruyemiş ve meyveler ile zengin ve doyurucu bir içeriğe sahip. Çilekli, Yer Fıstıklı, Fındıklı ve Portakallı çeşitleri minikler için atıştırmalığın en keyifli hali.

Dates n Peanut ile Güne Mutlu Bir Başlangıç


Alyan Gıda olarak, yeni tatlar keşfetme yolculuğumuzda günün en önemli öğünü kahvaltıyı da unutmadık. Yer fıstığı ezmesi, kahvaltıda ekmek üzerine sürülerek tüketildiği gibi, ara öğünler için de sandviç halinde hazırlanabilecek harika bir alternatif. Taze yer fıstığı kullanarak ürettiğimiz Dates n Peanut fıstık ezmesi, kendi bahçelerimizden özenle topladığımız hurmalardan elde ettiğimiz hurma ezmesi ile birleşti. Protein içeriyor olması, koruyucu ve katkı maddesi içermemesi ile ailelerin ve çocukların favori kahvaltı ürünü haline geliyor. Tatlılığını hurmalardan alan Dates n Peanut, ilave şeker içermediğinden, doğal olarak tatlı.

Volume Kek Ailesi Okula Götürmek için Pratik


Volume kek çeşitleri, meyve, çikolata, karamel ve birbirinden lezzetli sosları ile okul çantalarının vazgeçilmezi. Yumuşacık, doyurucu Volume kekler ile okul dönemi eğlenceye dönüşecek. Alyan Gıda ürünleri, Sakarya Hendek’te bulunan fabrikamızda özenle üretilir, güvenli gıda standartlarına uygun şekilde sizlerle buluşur. İki ders arası, Alyan molası diyorsanız, tatlı bir dünyaya açılan kapı www.shopinalyan.com'da tek tıkla kapınızda.