Back
BLOG

Alyan Gıda ile Beş Yıl, Her Anınız “Ne Tatlı!”

Alyan Gıda ile Beş Yıl, Her Anınız “Ne Tatlı!”

Geçtiğimiz beş yıl boyunca, lezzet tutkunlarına unutulmaz atıştırmalıklar sunarak damaklarda iz bırakmayı başardık. Başlangıcımız lezzetin ve kalitenin bir araya geldiği bir tutku hikayesiyle dolu.

Beş yıl önce, Alyan Gıda’nın kurucuları, atıştırmalıklarda farklı bir deneyim sunma arzusuyla yola çıktılar. Kaliteye verilen önem, doğal malzemelerin seçimi ve geleneksel tatların modern dokunuşlarla buluşması, markamızın temelini oluşturdu. Her bir atıştırmalık, özenle seçilmiş malzemelerle hazırlandı ve lezzetin zirvesini temsil etti. Ürün çeşitliliğimizi ön planda tutarak herkesin damak zevkine hitap eden bir ürün gamı sunmayı başardık. Hendek Sakarya'daki 45 bin metrekare açık, 12 bin metrekare de kapalı alana sahip Avrupa standartlarındaki fabrikamızda 5 yıl önce üretime başlayarak, Volume ve Labanh markalarıyla üretim yapmaya devam ediyoruz. Ağırlıklı olarak ihracata yönelik üretim yapıyor ve Alyan markamızla Premium çikolata çeşitlerimiz, Volume markamız ile kek grubu ürünleri, Labanh markamız ile de Riyad’daki kendi bahçemizde hurma üretimi yapıyoruz.


Dünya Çapında Tercih Edilen Lezzet Alyan Gıda, Değişen Zevklere Uyum Sağlıyor!

Beş yıldır ürün çeşitliliğimizi sürekli genişleterek tüketicilerimize yaratıcı ve geniş lezzet seçenekleri sunmayı sürdürüyor, tatlı atıştırmalıklardan, çikolatalı kombinasyonlara kadar geniş bir yelpazede ürün sunumumuzla herkesin damak zevkine hitap ediyoruz.

Alyan Gıda olarak, çikolata, çocuk, hurma, kek ve kokolin gibi geniş bir ürün yelpazesi sunarak akıllarda unutulmaz izler bırakıyoruz. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış renkli ve eğlenceli ambalajlı çikolata çeşitlerimiz, minikleri mutlu ederken kaliteli malzemelerle üretilmiş kek seçeneklerimiz her yaş grubundan beğeni topluyor. LabanH markamızla öne çıkan taze ve lezzetli hurmalarımız ise sağlık dolu atıştırmalıklar arayanları bekliyor.

Dünya genelindeki tüketicilerimizin değişen tercihlerine ve gelişen zevklerine duyarlı bir şekilde yaklaşarak sürekli olarak yenilikçi ürün çeşitleri sunmaya devam ediyoruz. Sadece lezzetiyle değil, aynı zamanda güvenilir marka kimliği ve pozitif marka imajıyla da öne çıkarak pazarda fark yaratan bir konumda ilerleyerek, tüketici memnuniyetini ön planda tutuyor her geçen gün kendimizi yenileyen ve geliştiren bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.

Hep birlikte her geçen gün büyüyen ve gelişen markamızla, lezzet dolu anlarınıza eşlik etmek için buradayız. Yeni yaşımızı, siz değerli tüketicilerimizle kutlamaktan ve daha birçok sürprizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.

Alyan Gıda ile Beş Yıl, Her Anınız “Ne Tatlı!”