Back
BLOG

Alyan Gıda, Heyyo'nun Eğlenceli Dünyasını Çocuklara Taşıyor!

Alyan Gıda, Heyyo'nun Eğlenceli Dünyasını Çocuklara Taşıyor!

Alyan Gıda’nın lezzet dolu dünyasına bir dokunuş daha yaparak markamızı, Heyyo'nun eğlenceli ve özgün konseptiyle çocuklara yönelik çikolata ve kek ürünleri üreterek daha da genişlettik.

Çocuklara uygun çikolata ve kek ürünlerini içeren, genç tüketicilere yönelik eğlenceli, yenilikçi ve özgün bir marka olarak Heyyo, en tatlı anları yaratmak için eğlence ve lezzeti bir araya getiriyor.  

Peki Neden Uzaylılar?

Çocukların keşfedilmemiş, büyüleyici ve bilinmeyene karşı ayrı bir merakları vardır. Yıldızlar, galaksiler, gezegenler, uzaylılar ve bilim kurgu aslında her yaş grubundan insanı peşinden sürükler. Özellikle çocuklar bilim kurgu filmlerinden, uzay temalı çizgi filmlerden, çocuklara yönelik yayınlanan uzay belgesellerinden etkilenirler.  Çünkü uzaya duyulan merak, hayal gücünü tetikler ve çocukların kendi hikayelerini oluşturmalarına imkân verir.

İşte biz de Alyan Gıda olarak, çocukların hayal güçlerine dokunmak, onların kendi hikayelerini oluşturmalarına ve hayal güçlerini geliştirmelerine katkıda bulunmayı hedefledik. Bu dokunuşumuzda çocukların en çok sevdiği yiyecek olan çikolata ve kekleri, en kaliteli malzemelerimizle birleştirerek ”Heyyo” için ilk adımı attık.

Çocuklara Hayal Gücü Dolu Bir Lezzet Serüveni…

Heyyo gezegeninde yaşayan uzaylı dostlarımızın her birinin karakteri, ayrı bir dış görünüşü, görevi ve bir hikayesi var. Karakterlerimiz, Heyyo Gezegen’inin renkli ve eğlenceli atmosferini yansıtarak ürünlerimize de birer marka kimliği kazandırdık. Her bir uzaylı dostumuz, çikolatalarımıza özgün bir lezzet ve deneyim katarken, aynı zamanda çocuklara hayal gücü dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Heyyo, renkli ve dikkat çekici ambalaj tasarımlarıyla sadece çocuklara hitap etmekle kalmıyor, aynı zamanda "çocuk dostu"
vizyonuyla ön plana çıkıyor. Çocuklara yerken eğlenmeyi, eğlenirken öğrenmeyi sevdiriyor, sadece tat alma duyularına değil aynı zamanda da meraklarını da besleyen bir deneyim sunuyoruz.

Heyyo ürünlerimizi incelemek ve renkli dünyamıza katılmak için www.shopinalyan.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.